Pentru Alexei Surovtsev, dragostea pentru animale este mai puternică decât teama de război. Tânărul înfruntă bombardamentele și gloanțele pentru a salva animalele din orașul ucrainean.

Tânărul intră în clădirile lovite de bombardamente pentru a salva animalele neajutorate

Atacurile rușilor i-au distrus și propria casă, însă Alexei s-a întors printre ruine după cele 30 de pisici pe care le îngrijea.

Într-unul dintre filmulețele postate pe rețelele de socializare, tânărul ucrainean intră într-o clădire care încă arde și reușește să scoată afară în siguranță mai mulți pui de pisică. 

Citeste si: Zelenski l-a menționat pe Nicolae Ceaușescu în discursul său. Ce a transmis președintele ucrainean

În alt videoclip devenit tot viral, Alexei sparge ușa unui apartament și salvează pisica abandonată.

Își pune viața în pericol zi de zi

Eroul din Irpin își riscă viața aproape zi de zi, dar nu dă înapoi și ajută ființe neajutorate.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Citeste si: Grecia condamnă atrocitățile de la Bucha și cere pedepsirea responsabililor de crimă

Dupa ce salvează câinii și pisicile, îi hrănește cu mare grijă. Mașina lui este tot timpul plină cu aceste animale, cărora le găsește apoi adăpost.

Citeste si: Mărturiile șocante ale unui copil de șapte ani. Ce spune despre masacrul din Bucha: „Mi-a fost foarte frică”

Tânărul era cunoscut și înainte de aceste gesturi impresionante. Este un dansator talentat și chiar a participat la celebrul concurs Dancing with the stars din Ucraina.

Războiul dintre Rusia și Ucraina durează de 40 de zile

Războiul din Ucraina continuă. Opinia publică internațională este șocată de atrocitățile descoperite după retragerea armatei ruse din regiunea capitalei Kiev. Sute de cadavre de civili au fost găsite pe străzi sau în casele din Bucha, Irpin sau Hostomel, iar multe dintre ele prezintă semne de tortură.

Rusia neagă acuzațiile aduse de regimul de la Kiev și spune că scopul real al "înscenărilor" constă în întreruperea negocierilor de pace și escaladarea violenţei.

Citeste si: Ruşii sunt alungați în masă din Europa. Germania a expulzat 40 de diplomaţi, Franţa 35

Yogita Limaye, un corespondent BBC, transmite că în apropiere de Bucha, locul în care armata rusă a masacrat aproape 400 de civili, au fost descoperite gropi comune în care au fost aruncate corpurile unor ucraineni uciși. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si