Close sidebar
Close sidebar

VIDEO- Este alertă internațională! Un palet cu baterii de aproape 3 tone urmează să cadă pe Pământ

Un palet cu baterii, care cântărește aproape 3 tone, urmează să cadă pe Pământ. Este alertă la nivel internațional!

Redactia Stirile Kanal D,

Alertă în Europa- 2,6 tone de baterii cad din ger [Sursa foto: Captură Știrile KANAL D]

DISTRIBUIE
acest articol

Pericolul vine din cer astăzi sau mâine și este alertă internațională. Un palet cu baterii, care cântărește nu mai puțin de 2,6 tone, urmează să cadă pe Pământ, undeva în Europa. Intervalul calculat pentru impactul cu solul este de astăzi, de la 14:30 ora României, până mâine, 10:30 ora României.

Pachetul de baterii a fost schimbat acum 3 ani pe Stația Spațială Internațională și, de atunci, gravitează în jurul Pământului. A venit, iată, și ziua în care să intre în mod necontrolat în atmosfera terestră. O hartă publicată de Agenția Spațială Europeană indică Europa ca posibil loc de impact, și cei mai speriați sunt nemții. Ziarul Bild a calculat deja că resturile spațiale ar putea afecta un coridor de 35 de kilometri lățime. De asemenea, Ministerul german al protecției climatice a anunțat că mecanismele federale și statale de răspuns la criză vor fi utilizate pentru a răspunde în mod corespunzător unei posibile amenințări.

NASA se aștepta ca blocul de baterii să ardă la intrarea în atmosferă. Unii oameni de știință cred, însă, că paletul, care cântărește cât o mașină SUV, este mult prea mare ca să se distrugă complet, a transmis Cristian Sabbagh.

Citeste si: Ți se rupe sufletul. Ce mesaje de adio a lăsat secretara-șefă de la UMF, înainte de a fi găsită moartă într-un lac din Capitală. Fiul femeii avea telefonul închis- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Gemenii dați dispăruți în Târgu Jiu au fost găsiți în Arad. Își închiriaseră o garsonieră și urmăreau știri despre ei- antena3.ro

Citește și: VIDEO- Pisicile Maine Coon au câștigat teren pe plan mondial. Felinele participă la diferite concursuri

Citește-ne pe

Clipul zilei
NOUTĂȚI