Bianca este noua concurentă din "Casa Iubirii". Nici bine nu a intrat în competiție, că deja a fost implicată în mai multe conflicte. Robert și Giuly o acuză că are o relație cu Patrick de câteva luni, motiv pentru care cei doi și-au cerut eliminarea.

Bianca ar fi încercat să lămurească situația, dar Giuly nu vrea să îi asculte părerea. De asemenea, nici Francesca nu a dorit să vorbească cu ea.

După atâta tensiune, Bianca a răbufnit, revoltată pe atitudinea concurentelor față de ea.

Bianca

[Sursa foto: Capturi Casa Iubirii]

Bianca a răbufnit. Ce se întâmplă în "Casa Iubirii" 

Bianca a intrat recent în "Casa Iubirii" și deja a fost implicată în mai multe conflicte. Pe lângă faptul că este acuzată că ar avea o relație cu Patrick de câteva luni, în afara emisiunii, concurenta nu este ascultată de celelalte fete, care, după spusele ei, o ignoră și o tratează cu superioritate.

Revoltată pe atitudinea concurentelor, dar și din cauza acuzațiilor care îi sunt aduse fără dovezi, Bianca a răbufnit, iar un scandal a început în casa fetelor. Totul a pornit după ce Giuly și Francesca au refuzat să vorbească cu ea.

Citește și: VIDEO "Uite cum îmi tremură mâinile". Șoc în "Casa iubirii"! O nouă concurentă a făcut un gest prin care le-a scos din minți pe fete și i-a băgat "în boală pe băieți". Ce se întâmplă acum în emisiune?!

Giuly și Bianca

[Sursa foto: Capturi Casa Iubirii]

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Rusia amenință pe față România. „Moscova ar putea bombarda ținte militare”. Ce țări mai sunt în vizorul Kremlinului- wowbiz.ro

Bianca: Eu ți-am adresat o întrebare, atât ție, cât și Giulyei și amândouă m-ați tratat cu spatele: Eu nu vreau să-ți răspund. De ce? Eu cine sunt aici, nimic?! Chiar dacă sunt nouă și tu ești veche, am aceleași drepturi ca voi. Scurt.

Giuly: Robert și-a spus părerea. Cine vrea o ascultă, cine nu, nu.

Bianca: Ok. Dar m-ați acuzat! Voi mă acuzați pe mine de ceva ce nu știți sută la sută și eu vă acuz pe voi de atitudinea superioară cu care mă tratați și nu înțeleg pe ce bază, atâta timp cât suntem toți aici.

Giuly: Dacă tu susții că nu este nimic, nu înțeleg de ce te agiți.

Bianca: Atitudinea ta mă agită.

Giuly: Nu era vorba despre tine. Era vorba despre ce a vorbit iubitul meu cu Patrick și eu cred în ceea ce spune el. Cred în părerea pe care el o are(...) Este greșit?

Citeste si: Cât de mult se aseamănă fiica Danielei Gyorfi cu mama artistei. Care este relația dintre cele două. „Noi nu putem să forțăm copilul, îi spun anumite lucruri.”- kfetele.ro

Citeste si: Adriana Iliescu a dezvăluit ce pensie are la 86 de ani după o viață dedicată învățământului: ”Nu ne plângem”- radioimpuls.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Bianca: Da. Pentru că părerea lui Robert al tău mă include și pe mine înainte să mă acuzi și tu și iubitul tău(...) Părerea în care tu crezi, mă acuză pe mine, iar tu, faptul că îi susții părerea, mă acuză tot pe mine(...) Din punct de vedere moral ar fi trebuit să mă asculți și pe mine.

Pentru a afla cum continuă situația dintre concurenți, urmărește emisiunea "Casa Iubirii", la Kanal D.

Citește și: VIDEO "Sunt foarte dezamăgit! Plec acasă!" Robert, cu ochii plini de lacrimi, a făcut un anunț șoc! Nu poate ierta nimic din ce s-a întâmplat: "Nu pot să trec peste"


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si