Close sidebar
Close sidebar

VIDEO - Evacuare de urgență în Mioveni, din cauza unui miros puternic

Zeci de locatari ai unui bloc din Mioveni, județul Argeș au fost evacuați de urgență din casele lor seara trecută din cauza unui miros înțepător.

Iulian Ciurea,

Un bloc întreg a fost evacuat din cauza unui miros înțepător [Sursa foto: arges-stiri.ro]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Desfasurarea impresionanta de forte: pompieri, politie, un echipaj SMURD, unul CBRN si o autospeciala cu spuma a avut loc aseara, în jurul orei 20.00 la un bloc din Mioveni. Locatarii au sunat la 112 ;i au anuntat speriat ca au simțit un miros înțepător care persista în toate apartamentele. Pompierii au evacuat 50 de persoane..

Măsurătorile făcute cu aparate speciale au arătat că sursa mirosului era diluantul folosit la renovarea unui magazin de la parterul blocului. 

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

„Aparatele noastre au înregistrat o valoare peste limita maximă admisă, limita fiind de zece, iar valoarea înregistrată fiind de 16 părți pe milion”, spun cei de la ISU.

Evacuare de urgență în Mioveni. Locatari scoși din case

Și proprietarul spațiului comercial a ajuns la fața locului și a dat explicații autorităților. Bărbatul spune că ar fi folosit un diluant cu care a acoperit toți pereții magazinului.

„Are un miors mai puternic. Dar nu este prima oara când îl folosim, este un produs comercial, a fost folosit exact așa cum scrie în prospect”, susține patronul.

Proprietarii apartamentelor au fost rugați să lase deschise ușile și geamurile pentru aerisire.

După mai bine de trei ore de la apelul dat la 112, locatarii s-au întors în casele lor. 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI