O cântăreață a susținut un concert cu doar doi spectatori, la un târg de Crăciun din România. Totul s-a întâmplat în Calafat, județul Dolj.

Citește și: Un bărbat a primit 10 lei pentru a-și cumpăra mâncare. Gestul neașteptat care a urmat i-a înduioșat pe mii de internauți/ „Voi mai găsi de mâncare”

Concert restrâns, cu doi oameni

Deși afișul evenimenrului din data de 10 decembrie anunța momente de Crăciun de neuitat (colindători, concursuri, atelierul lui Moș Crăciun și concerte Rozele Calafatului, Kristine și Trupa Etnic), unul dintre concerte s-a ținut într-un cadru ceva mai intim, cu doar doi spectatori.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Citește și: Medic veterinar, avertisment în privința artificiilor: Animalele riscă să sufere traumatisme sau să se piardă din cauza petardelor și artificiilor

VIDEO - Eveniment unic în România! Concert cu doar doi spectatori, la un târg de Crăciun / Imaginile au devenit virale

Programul târgului de Crăciun din Dolj

[Sursa foto: Gândul.ro]

La un moment dat au mai apărut câteva persoane, dar, oricum, cu mult sub cifra așteptată de autorități.

Imaginile au fost postate pe rețelele de socializare și au devenit virale. Astfel, se vede că oamenii nu au fost interesați de concert.

„Și haideți să aplaudăm împreună, să ținem ritmul. Haideți, băieți, să aplaudăm. Foarte bine! Hai să aplaudăm mai tare! Și acum în dreapta, foarte bine, așa. Haideți, să vă aud cum aplaudați. Bine, bine”, a strigat, entuziasmată, artista aflată pe scenă.

Chiar dacă artista a dat tot ce avea mai bună pentru a le îmbunătăți starea de spirit oamenilor care o urmăreau, tinerii aflați la acel moment la târgul de Crăciun nu au reacționat așa cum s-ar fi așteptat cântăreața și chiar au plecat.

Citește și: FOTO/VIDEO- Au fost descoperite nereguli la târgul de Crăciun din Constanța, fiind aplicate amenzi de peste 20.000 de lei. Șeful ANPC: „E mai mult un bâlci”


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si