Close sidebar
Close sidebar

VIDEO | EXCLUSIV. Copil cu pneumonie, ținut în frig într-un spital din București. Mama micuțului e revoltată

Copii bolnavi de pneumonie, ţinuţi în frig, în spitalele care ar trebui să le aducă sănătate. O mămică internată la spitalul Elias a filmat salonul în care şi-a petrecut noaptea alături de băieţelul său. Imaginile ne arată că în zadar avem medici buni, dacă tratamentul se face în condiţii care pot agrava starea unui pacient.

D.S.,


DISTRIBUIE
acest articol

„În spitalul Elias cam aşa se procedează cu închiderea uşii ermetic, prin care intră frigul de afară depe balcon! Copiii trebuie să accepte situaţia în felul acesta”, spune mama.

3 decembrie 2019. Spitalul Elias, unde printre pacienti cu boli grave sunt si copii. Alexandra este una dintre mamicile si-a adus baietulul de 1 an si 11 luni la camera de garda. Medicii i-au spus ca are pneumonie si au decis sa il interneze. Cand a ajuns cu micutul in salon, a avut parte de un soc. In loc sa fie cald, in încăpere era la fel de frig ca afară. Vântul șuiera la propriu.

Alexandra Vlăduț, mamă: „Am vazut ca vine curent si m-am mirat de unde este acel curent rece si dupa aceea m-am dus sa verific usile...am

vazut ca usa de la balcon pur si simplu nu se inchidea”.

Citeste si: Liam Payne, fost membru al trupei One Direction, a murit la doar 31 de ani. A fost găsit fără viață în curtea unui hotel din Buenos Aires- kanald.ro

Citeste si: România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră- wowbiz.ro

Citeste si: Povestea francezului cu o podgorie secretă în centrul Parisului. Cultivă 2.000 de vițe de vie printre blocuri: „Este excepțional”- antena3.ro

Citeste si: O asistentă din Sălaj şi-a abandonat fetiţa nou-născută pe un tomberon, în Oradea

Mama spune ca a anuntat asistentele ca usile de la balcon si de la intrarea in salon nu se inchid. Răspunsul cadrelor medicale a venit rapid.

Alexandra Vlăduț, mamă: „Cam cum se doarme noaptea în acest salon...şi cam aşa se deschide, cam aşa se închide şi cam aşa rămâne"

Pentru ca nu a avut de unde sa isi aduca un radiator, femeia a improvizat: ca să nu mai intre frigul, a legat clanța de la ușa cu perdeaua de la geam.

Mai bolnavi decât au venit, mama și copilul au plecat din spital, pe propria răspundere. Conducerea spitalului Elias a refuzat sa ofere o reactie in acest caz.

Din păcate, situații similare s-au tot repetat în spitalele din țară.

Prea puține măsuri au fost luate, în ciuda plângerilor făcute de pacienți.

Citeste si: Gripa face ravagii în România! 5 mituri despre gripă și vaccinul antigripal

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI