Angela a crezut că și-a găsit jumătatea, în urmă cu 20 de ani, atunci când l-a cunoscut pe Florin. Nu erau căsătoriți însă au împreună un băiat în vârstă de 16 ani.

Înjunghiată în stradă de fostul iubit

Pentru copil, femeia a luptat mult ca relația să meargă în ciuda bătăilor care culminau, mai mereu, cu intervenția poliției. Ultima oară ceruse ordin de protecție împotriva iubitului său, dar nu i-a folosit la nimic.

„Doamne, nu pot să cred așa ceva... Nu se simțea nicio mișcare, nici zgomote, doar în seara aia, acum câteva seri, era 12 noaptea, a schimbat broasca. Ea atunci a luat decizia definitivă... ca să scape de el, să nu intre peste ea, bănuiesc.”

Citeste si: Patru persoane din Galați sunt cercetate după ce au agresat un bărbat. Totul a avut loc la intrarea pe Plaja Dunărea, sub privirile agenților de la securitate

Agresorul a urmărit-o

Decizia iubitei sale de a schimba yala cu alta pentru care el n-avea cheie l-a înfuriat mai tare. În urmă cu două seri, a decis s-o urmărească până într-un punct unde nu există camere de supraveghere:

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Loredana Salomia, reporter Kanal D: „Individul a văzut-o pe femeie pe una dintre aceste bănci, în compania unui alt bărbat. A așteptat să plece spre casă, iar apoi... Când victima a ajuns în acest punct, a profitat de faptul că nu se afla nimeni pe stradă și a înjunghiat-o de mai multe ori. După ce și-a dus planul la bun sfârșit, a fugit.”

Victima a rămas prăbușită pe asfalt, într-o baltă de sânge. Un trecător a văzut-o și a sunat la 112, iar femeia a fost preluată de medici în stare critică.

Citeste si: Un bărbat a fost trimis în judecată după ce a violat și ucis o femeie de 87 de ani

Bărbatul a fost găsit în apartamentul în care locuia împreună cu fosta iubită

Pe el, polițiștii de la Serviciul Omoruri l-au săltat chiar din apartamentul în care cei doi locuiau până să se despartă.

„Groaznic... l-am văzut ultima dată, nu știu pe unde muncea el, nu era violent, nu avea nicio treabă cu violența, cel puțin așa l-am văzut eu. Era slab, vai de mama lui, amărât...”

„Stăteau cam prost cu banii, din ce am înțeles eu, nu muncea el, nici ea...”

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Citeste si: Caz șocant în Vrancea: un bărbat și-a torturat soția, apoi a încercat să se sinucidă

Bărbatul a fost arestat preventiv pentru 30 de zile și e cercetat pentru tentativă de omor.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si