Close sidebar
Close sidebar

VIDEO Experiment- Cum ajungem la cea mai fierbinte zi

Mâine se anunță cea mai fierbinte zi de iunie din istorie.

Redactia Stirile Kanal D,

Experiment- Cum ajungem la cea mai fierbinte zi [Sursa foto: Captură Știrile KANAL D]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Dar ce este mai rău abia urmează. Meteorologii iau în calcul emiterea unui cod roșu de caniculă pentru că zilele viitoare se anunță temperaturi extreme. Colega mea, Oana Guran ne spune unde vor fi cele mai ridicate valori. Bună seara, Oana!, a transmis Cristian Sabbagh.

Cea mai fierbinte zi de iunie din istorie

Bună seara,
Ca să ne facem o idee despre cum va arăta ziua de mâine, am analizat harta cu temperaturile maxime resimțite astăzi. Am ales mai multe orașe aflate sub cod portocaliu și, vedeți pe ecran, cel mai cald a fost la București, unde s-au înregistrat: 41 de grade. Dar previziunile meteorologilor arată că mâine ne va fi și mai greu să suportăm căldura.

Dacă astăzi, în capitală s-au resimțit 41 de grade, mâine vom avea de îndurat 45 de grade. Și în Turnu Măgurele va fi extrem de cald, se vor resimți 44 de grade, iar la Craiova 43. În vestul țării, la Timișoara, temperatura resimțită mâine va fi de 44 de grade, iar la Arad, de asemenea, maxima va crește cu 4 grade față de ziua de astăzi. Specialiștii spun că va fi cea mai călduroasă zi din an, așadar, este recomandat să nu ieșiți din case între orele 11 și 18.
Deocamdată, acestea au fost informațiile
, a transmis Oana Guran.

Citește și: VIDEO Fără aer în fața valului de căldură năucitoare. Ireal câte grade se înregistrează, de fapt, la soare

Citeste si: Prețul ireal cu care se vinde o garsonieră în Cișmigiu! Locuința atipică a stârnit un val de ironii în mediul online: "Nu am mai văzut asa ceva!"| Video- kanald.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și-a lăsat tatăl și a plecat din România, dar nu s-a întors nici la Monica Gabor. Unde se află în aceste momente fiica lui Irinel Columbeanu?!- wowbiz.ro

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI