Close sidebar
Close sidebar

VIDEO Explozie puternică într-un apartament din Vulcan. Totul a pornit de la o joacă. Ce a încercat să facă un locatar

Explozie puternică, urmată de incendiu în orașul Vulcan. În locuință se aflau două persoane care au avut nevoie de îngrijiri medicale.

Redactia Stirile Kanal D,


DISTRIBUIE
acest articol

Explozie puternică într-un apartament din Vulcan, Hunedoara. O persoană a încercat să aprindă insecticid lichid cu o brichetă și a fost la un pas să provoace o adevărată tragedie. Ce s-a întâmplat?

 

Comunicatul pompierilor:

Pompierii Detașamentului Petroșani și cei ai Gărzii de Intervenție Lupeni au intervenit sâmbătă seară, în localitatea Vulcan, unde a fost semnalată o explozie, care a avut loc într-un apartament situat la etajul al treilea al unui bloc.

Citeste si: Ana Maria Vasiliu va fi înmormântată lângă Mădălina Manole. Trupul neînsuflețit al tinerei a fost depus la o capelă din Ploiești. Ce se întâmplă cu Gabriel Vasiliu în aceste momente- kanald.ro

Citeste si: Oana Lis, în doliu! Mesajul dureros transmis în urmă cu puțin timp: “Nu știi niciodată când vorbești ultima oară cu un om”- wowbiz.ro

Citeste si: CNN: Beirutul a fost transformat într-un „oraș zombi”. Ce spune compania din Ungaria, acuzată că a produs pagerele detonate- antena3.ro

Salvatorii s-au mobilizat de urgență, cu două autospeciale de stingere, autoscara mecanică și două ambulanțe SMURD.

La fața locului, s-a constatat faptul că, explozia, care a fost urmată de un incendiu cu degajări mari de fum, s-a produs pe fondul prezenței unui insecticid în stare gazoasă, având ca sursă de inițiere o brichetă.

Pompierii au acționat cu promptitudine și au lichidat incendiul, care se manifesta la mobilierul dintr-o cameră, împiedicând propagarea focului la celelalte încăperi ale apartamentului.

În momentul producerii exploziei, în locuință se aflau 2 persoane.

Una dintre acestea a suferit arsuri și a primit îngrijiri medicale la locul intervenției, ulterior fiind transportată la UPU Petroșani.

Cealaltă persoană a suferit un atac de panică, a fost asistată medical de către paramedici, fără a se impune transportul acesteia la spital.

Întrucât în urma exploziei, structura balconului a fost grav avariată, pompierii au balizat zona pentru a crea un perimetru de siguranță.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI