Close sidebar
Close sidebar

VIDEO| Fac artă din gunoaie. Rochie de mireasă din 400 de pungi

Fac arta din gunoaie. Nimic nu se arunca. Nici macar sacii menajeri, care pot fi folositi drept obiecte vestimentare. E nevoie doar de putina imaginatie!

E. V.,


DISTRIBUIE
acest articol

Pentru tinerele din imagine nunta mult visata ar putea fi cea mai ieftina din istorie. Rochia miresei este realizata din peste 400 de pungi si toate decoratiunile sunt concepute la fel.

Orice material, care in alte conditii ar fi ajuns in cosul de gunoi, a capatat cu totul alta forma in mainile unor tineri talentati. Elevi si studenti din Brasov, Harghita, Sibiu, Mures si Valcea au aratat ca aproape nimic nu e de aruncat. Ziare, ambalaje, piese ruginite sau doze de aluminiu, toate si-au gasit intrebuintari din cele mai inedite. Insa de la demonstratie la practica ar putea fi cale lunga.

Citeste si: Liam Payne, fost membru al trupei One Direction, a murit la doar 31 de ani. A fost găsit fără viață în curtea unui hotel din Buenos Aires- kanald.ro

Citeste si: România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră- wowbiz.ro

Citeste si: Povestea francezului cu o podgorie secretă în centrul Parisului. Cultivă 2.000 de vițe de vie printre blocuri: „Este excepțional”- antena3.ro

Noua generatie pune tot mai mare pret pe reciclare dar autoritatile nu ii prea ajuta.

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI