Biata femeie care abia-si mai gaseste rostul pe pamant e singurul supravietuitor al infernului provocat de un sofer in urma cu sase luni pe podul Ovidiu din Constanta.

O fetita de doar 4 ani, mama si bunica ei au pierit in chinuri groaznice, dupa ce un un afacerist de 34 de ani, beat, spun martorii, a intrat pe contrasens si a spulberat masina in care se aflau.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Soferul care a provocat tragedia, Ionut Mane, a fugit de la locul dezastrului, dar a fost prins de un militar aflat in timpul liber. A refuzat atunci sa-i fie recoltate probe de sange, iar martorii sustin ca era beat.

A fost retinut la vremea respectiva, dar apoi eliberat. Este inca judecat, spre disperarea rudelor indoliate, fortate sa retraiasca scenele cumplite la fiecare termen. Trist e ca legislatia din Romania e prea blanda cand vine vorba sa-i pedepseasca pe soferii care urca bauti sau drogati la volan si provoaca moarte pe sosele.

Sentintele se dau, insa, cu suspendare, poate si de aceea suntem in fruntea clasamentului european la numarul de oameni morti in accidente.

Stefan Stroe, Stirile Kanal D: Legea este mult prea blanda cu cei care se urca la volan in stare de ebrietate sau sub influenta drogurilor. Constituie un pericol public si, chiar daca omoara oameni nevinovati, de cele mai multe ori primesc o condamnare cu suspandare.

Nu de putine ori s-a cerut ca acesti soferi sa fie judecati pentru savarsirea infractiunii de omor calificat si nu pentru omor din culpa.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si