Close sidebar
Close sidebar

VIDEO - Fântânile arteziene, prilej de răcoare pentru sătmăreni

Aerul sufocant i-a determinat pe oameni să caute răcoarea cu orice preț. Cei care au întâlnit fântâni arteziene în drumul lor astăzi, nu s-au mai sfiit și au intrat cu totul în apă pentru a se răcori.

Redactia Stirile Kanal D,

Se răcoresc în fântânile arteziene [Sursa foto: Captură Știrile KANAL D]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Pe caniculă, o fântână arteziană într-un loc public valorează cât o piscină pe o proprietate exclusivistă. În centrul orașului Satu Mare, jeturile de apă sunt acompaniate de muzică, dar răcoarea face toți banii.

Fântâni arteziene publice, piscine răcoritoare pentru sătmăreni

A devenit deja o tradiție ca fântâna din centru să fie folosită drept modalitate de răcorire în cele mai încinse zile. În plus, în felul acesta se pot obține și fotografii cu mii de aprecieri.
Această tânără, de pildă, a trecut mai ușor prin arșița unei noi zile cu caniculă.

Citește și: VIDEO- Măsuri pentru a combate canicula: au fost deschise noi puncte de prim-ajutor

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

În alte cazuri, cei dornici de distracție au ajuns să intre până și cu trotineta în apă. Imaginile acestea au devenit virale pe internet și se repetă des în zilele de vară.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI