Close sidebar
Close sidebar

VIDEO. "Fantoma unei fetițe" care aleargă la marginea pădurii, surprinsă întâmplător de o dronă. "Este înfricoșător ce se vede"

Imagini înfricoșătoare făcute cu drona, realizate peste pădurea Cannock Chase din Anglia, arată o aparentă fantomă care aleargă și se ascunde printre copaci. Experții în teorii paranormală spun că este vorba de „fata cu ochi negri”, despre care se zvonește că bântuie locul.

Sorin Negru,

"Fantoma unei fetițe" care aleargă la marginea pădurii, surprinsă întâmplător de o dronă

[Sursa foto: Daily Record]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Pădurea Cannock Chase din Midlands este considerat a fi unul dintre cele mai bântuite locuri din Marea Britanie. Aici au avut loc, de-a lungul timpului, o serie de întâlniri sau viziuni înfricoșătoare pe care oamenii nu și le explică.

Citește și: VIDEO. Un pacient ieșit din moarte clinică spune că l-a văzut pe diavol. Detalii șocante

Un lucru pe care mai mulți oameni susțin că l-au văzut de-a lungul anilor este fantoma unei „fete cu ochi negri”, potrivit Lad Bible.

Mulți oameni au susținut că au văzut în această pădure copii fantomatici cu orbite negre adânci, pândind printre copaci.

Citește și: VIDEO. O "fantomă" a fost filmată din întâmplare de o cameră de supraveghere. "E cineva acolo sus"

Superstițioșii afirmă că sunt fantomele victimelor unor boli teribile de secole în urmă sau copii care au fost uciși de un ucigaș monstruos în anii 60.

Desigur, există și un grup de oameni care nu cred în fantome și spun că totul este inventat.

Imagini misterioase cu fantoma din pădure

Un specialist în fenomene paranormale spune că fantomele copiilor cu ochi negri sunt oameni care au murit în urma unui focar de difterie în anii 1800, boala făcându-le ochii să pară adânciți în orbite și întunecați.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Un altul spune că sunt fantomele victimelor lui Raymond Morris, care a ucis trei copii între 1965 și 1967.

Citește și: VIDEO: Incredibil ce a putut acest cuplu să găsească în pereții casei! „Locuiam pe un imens stup”

Ei bine, cel care a realizat filmarea cu drona de mai jos susține că a zărit ceva pe marginea liniei copacilor și s-a coborât pentru o vedere mai atentă, iar camera a văzut o siluetă misterioasă pândind în jur.

Oamenii care urmăreau live filmarea au crezut că arăta potențial ca o fantomă, unul spunând că „pădurea Cannock Chase este bine cunoscută pentru astfel de lucruri”, iar al doilea spunând că este „o filmare înfiorătoare”.

Altcineva a fost mai sceptic, întrebând de ce nu „au condus drona mai aproape de fată pentru a vedea mai bine”, iar o altă persoană a argumentat că este un „fals”.

Citeste si: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul pe care i l-a transmis Claudia Pătrășcanu fostului soţ: "Asta este cel mai important". Gabi Bădălău a împlinit 36 de ani- radioimpuls.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Un alt comentator a susținut că este evident că spiritul spectral era o „persoană îmbrăcată”.

Au existat și alte presupuse întâlniri cu spiritul copilului, realizate de căutătorul de fantome Tom Buckmaster, care a petrecut o noapte în pădure, fiind speriat de zgomote ciudate.

Între timp, un alt căutător de spirite susține că pădurea Cannock Chase găzduiește și „vârcolaci, vampiri și se presupune chiar și un Bigfoot”.

„Am avut o mulțime de rapoarte despre o „fată cu ochi negri” văzută plimbându-se prin pădure. La început pare o fată normală, iar cei care umblă sunt îngrijorați că o fetiță este pierdută în pădure. Apoi îi văd ochii întunecați și pur și simplu dispare. Este terifiant”, spune cel care a realizat filmarea cu drona.

Presupusa fetiță-fantomă, într-o fotografie de epocă

[Sursa foto: Daily Record]

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI