Close sidebar
Close sidebar

VIDEO - Fără laptop în cafenele. Noua regulă la care apelează tot mai multe localuri

Tot mai multe cafenele au impus regula de a nu se mai lucra pe laptop din incinta localului. Iată care este motivul.

Redactia Stirile Kanal D,

Fără laptop în cafenele [Sursa foto: Captură Știrile KANAL D]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

„Fără laptop în cafenele. Asta este noua regulă pe care o regăsim în tot mai multe localuri. Care este motivul pentru care ni se interzice să mai lucrăm din restaurant, aflăm chiar acum de la colega mea, Larisa Rațiu”, a transmis Cristina Dorobanțu.

Fără laptop în cafenele

„Cu toții căutăm un spațiu liniștit atunci când vrem să lucrăm pe laptop, iar de cele mai multe ori, cafeneaua este locul ideal.
Însă, acest lucru nu mai este permis peste tot. De ce spun asta?
Motivul este unul simplu. Tot mai mulți antreprenori sau freelenceri pierd noțiunea timpului atunci când lucrează pe laptop, și astfel, în câteva ore bune de stat în cafenea, consumă doar o apă, o cafea sau un suc.

Deci consumația e una minimă, de până în 50 de lei, iar masa stă blocată chiar și jumătate de zi. Așadar, situația aceasta îi trage în jos pe patroni din punct de vedere financiar. Cei care vor să lucreze din cafenele vor găsi spații special destinate în zona barului și doar în timpul săptămânii, nu și în weekend.
În Cluj-Napoca, mai multe cafenele au aplicat deja această regulă, iar trendul începe să fie adoptat treptat și în unele localuri din București”, a transmis Larisa Rațiu.

Citește și: Noi decizii pentru românii care cumulează pensia cu salariul! Simona Bucura-Oprescu: "Avem posibilitatea de a rămâne cu acordul angajatorului"

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citește-ne pe

Clipul zilei
NOUTĂȚI