Falsul ginecolog: „Daca berbecul nu e de samanta.... degeaba te culci cu nevasta de 15.000 de ori”.

Iata metoda rapida prin care impostoarea trata pe bani infertilitatea. Practic, a sfatuit-o pe femeie sa se culce cu alt barbat si sa-si minta sotul ca el a lasat-o gravida.
Si e un caz fericit. Individa facea chiuretaje, iar pe unele tinere le-ar fi nenorocit.

Citeste si: Pacienţii falsului stomatolog din Suceava, testaţi gratuit pentru hepatitele B şi C şi pentru HIV

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Ce făcuse șoferul strivit de tramvai în București chiar înainte de tragicul accident. ANIMAȚIE GRAFICĂ cu momentul impactului- wowbiz.ro

Mai precis, de peste doua decenii se da drept ginecolog. Florica Trandafir si-a incropit cabinetul intr-un apartament din cartierul Militari si acolo trata pacientii cu diverse aparaturi, multe cumparate de la teleshopping.

Florica Trandafir: „Sunt tratamente in functie de pacient. ca sunt tablete, injectii, depinde de rezultat. 500 si ceva va costa in a 7 zi, 400 si ceva in a 14-a si..tot cam asa”.

Pe site-ul asa-zisei clinici sunt afisate mai multe servicii medicale fara sa fie specificat si numele medicului care se ocupa de fiecare serviciu in parteiar din informatiile vecinilor, singurii medici care activau aici sunt doamna Florica Trandafir si sotul ei.

Citeste si: Medicul fals și protectoarea ei, pentru prima oară în fața camerelor de filmat

Sotul femeii practica stomatologia in acelasi apartament.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si