Close sidebar
Close sidebar

VIDEO. Femeia care nu are voie să se urce în rollercoaster din cauza unui motiv rușinos

Katy Ann este o americancă din Texas care a fost atrasă de operațiile de mărire de sâni încă de la 20 de ani și a continuat să apeleze la medici de-a lungul timpului. Acum ea a primit interdicție să se urce în rollercoaster-ul din cauza motivelor de siguranță. "Aș putea provoca un accident", spune tânăra.

Sorin Negru,

Katy Ann are interdicție pe rollercoaster 

[Sursa foto: Instagram]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

„Nu pot să merg cu un rollercoasters, deoarece sânii mei sunt prea mari – aș putea provoca un accident”, spune tânăra din Texas care a devenit dependentă de operațiile estetice.

Citește și: O tânără româncă le dă mari bătăi de cap polițiștilor din Italia. Incredibil cum a reușit să jefuiască un italan. Protagonista are doar 18 ani

„Centura de siguranță nu îmi cuprinde sânii enormi și de câte ori am mers pe un rollercoaster a existat un element de spaimă, eram îngrijorată că sistemul de siguranță pentru umăr nu s-a blocat corect.”

Citește și: O pereche de sandale, veche de 1.500 de ani, i-a impresionat pe oamenii de știință cu mesajul în limba greacă

În ciuda acestor probleme, Katy Ann spune că aspectul ei fizic actual merită orice sacrificiu, scrie Mirror.co.uk.

Ea a declarat: „Am conștientizat că atunci când intru în acest stil de viață super-busty anumite lucruri și activități din viața mea ar trebui modificate, unele chiar oprite.

Dar îmi asum asta".

Katy Ann are interdicție pe rollercoaster

[Sursa foto: Instagram]

Femeia spune că a cheltuit aproape 40.000 de dolari pentru a-și mări sânii la dimensiuni extravagante

Pieptul ei este atât de mare, încât poartă adesea trei sutiene și nu poate merge ușor pe tocuri.

Katy Ann și-a făcut prima operație la sânii când avea doar 20 de ani, trecând de la mărimea C natural la o cupă dublu D.

Citeste si: Cod galben de PLOI torențiale, descărcări electrice și GRINDINĂ! Care sunt județele afectate?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

De atunci, fotomodelul a mai apelat de trei ori la chirurgii esteticieni pentru a-și extinde sânii la un nivel care îi face pe toți trecătorii să întoarcă capul după ea pe stradă. 

Citește și: VIDEO. O tânără de 26 de ani, supranumită "cel mai sexy om de știință", moment viral pe net. Cum a reacționat după ce un șarpe Boa a lăsat o substanță albă pe mâna ei

Katy Ann, vedetă pe Instagram, a avut și două măriri ale feselor, o intervenție chirurgicală de strângere a pielii și alte proceduri cosmetice non-invazive, cum ar fi Botox și filler-uri pentru buze.

„Sânii mei au costat 38.000 de dolari, dar am cheltuit în total aproximativ 100.000 de dolari pentru intervențiile chirurgicale – iar cea mai mare parte a fost finanțată de amanții mei înstăriți”, a spus Katy Ann, care se recomandă ca investitor și spune că acum își obține licența pentru activități imobiliare.

"Nu m-am născut perfectă, așa că plătesc pentru îmbunătățiri"

„Dacă am timpul, banii și ambiția de a-mi schimba corpul și o pot face în siguranță – atunci de ce nu? Nu m-am născut „perfectă”, așa că mulțumesc lui Dumnezeu pentru sălile de sport, coafuri, nutriționiști și chirurgi", spune fotomodelul american.

În ciuda dragostei noul ei aspect, sânii extremi ai lui Katy vin cu unele provocări.

Citeste si: Veste excelentă pentru femeile din țara noastră! Cine poate ieși mai rapid la pensie- kfetele.ro

Citeste si: Momentul tragic în care o tânără influenceriță de 24 de ani își pierde viața sub privirile îngrozite ale prietenei sale- radioimpuls.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

 
 
 
 
 
Ver esta publicación en Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Una publicación compartida por Katy Ann (@katy_ann_xo)

Chirurgul i interzis tinerei să alerg sau să facă orice activitatea sportivă care presupune efort. "Sânul meu cântărește cu mult peste 10 kilograme – activitățile de mare impact și greutatea îmi vor pune în pericol sânii", spune ea.

„Așa este viața. Uneori trebuie să renunți la unele lucruri pentru a obține ceea ce îți dorești.”

În acest moment, femeia nu are planuri să intre din nou pe masa de operație, dar „nu spune niciodată niciodată”.

"Un lucru pe care aș dori să subliniez este că da, sunt total conștientă de faptul că măririle mele de sâni sunt extreme. Dar, odată cu progresele medicinei moderne, pot avea oricând o reducere a sânilor. În acest moment al vieții mele, personal mă bucur de ei", a explicat fotomodelul.

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI