O femeie „obsedată” de girafe a petrecut nu mai puțin de 5 ani pentru a-și lungi gâtul cu inele metalice masive. În fiecare zi, ea purta la gât un teanc de inele de metal grele.

Sydney Smith, care acum are 36 de ani, a decis să renunțe la visul ei de a semăna cu o girafă, cu gâtul lung și subțire, pe vremea când avea 30 de ani.

Femeia și-a dorit inițial să fie cunoscută pentru gâtul său lung.

Sydney purta la gât 15 inele metalice masive în fiecare zi

„Femeia girafă” s-a lăsat inspirată de oamenii din Asia de Sud-Est, cunoscuți pentru că își întind gâtul cu bobine de alamă. Ea a petrecut 5 ani de zile încercând să își lungească gâtul pentru a ajunge să arate ca o girafă.

Stadiul cel mai greu pentru ea a fost atunci când a purtat 15 inele la gât, care cântăreau puțin peste 2 kilograme.

„Femeia girafă” a petrecut 5 ani lungindu-și gâtul cu inele metalice pentru a arăta ca animalul ei preferat: „Mereu a fost vorba despre inele și nu mai era vorba despre mine”

„Femeia girafă” a petrecut 5 ani lungindu-și gâtul cu inele metalice pentru a arăta ca animalul ei preferat: „Mereu a fost vorba despre inele și nu mai era vorba despre mine”

[Sursa foto: dailymail.co.uk]

Cu toate acestea, în anul 2017, Sydney a renunțat la pasiunea sa nebunească și a recunoscut, potrivit dailymail.co.uk, că viața sa era, la propriu, guvernată de inele.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

„Nu puteam funcționa bine în societatea americană, fiind o femeie cu gâtul lung și cu 15 inele în jurul gâtului”, a spus femeia la acea vreme.

Ea a menționat condițiile în care o astfel de schimbare radicală și dureroasă ar putea funcționa.

„Acest lucru ar funcționa dacă ai fi dispus să te izolezi complet și nu ai nevoie să părăsești niciodată casa și să nu trebuiască niciodată să conduci. Așa cred că ar funcționa”, a mai adăugat ea.

„Am simțit că inelele pun stăpânire pe viața mea”

Femeia a menționat că simțea că inelele pun, la propriu, stăpânire pe viața sa.

„Mi-am petrecut 5 ani din viață cu inele la gât și pur și simplu am devenit foarte introvertită și izolată și simțeam că inelele pun stăpânire pe viața mea în toate privințele”, a spus ea.

În încercarea sa nebunească de a-și atinge idealurile, Sydney nu se mai regăsea.

„Mereu a fost vorba despre inele și nu mai era vorba despre Sydney”.

Citeste si: Veste excelentă pentru femeile din țara noastră! Cine poate ieși mai rapid la pensie- kfetele.ro

Citeste si: Fiica Ralucăi Moianu nu a ascultat! Ce i-a interzis fosta prezentatoare TV tinerei de 19 ani- radioimpuls.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

„Femeia girafă” a petrecut 5 ani lungindu-și gâtul cu inele metalice pentru a arăta ca animalul ei preferat: „Mereu a fost vorba despre inele și nu mai era vorba despre mine”

„Femeia girafă”, înainte și după inele

[Sursa foto: dailymail.co.uk]

Chiar dacă a renunțat la pasiunea sa bizară, la acea vreme, în 2017, Sydeny încă se considera „Femeia girafă”, deși gâtul său a avut nevoie de terapie fizică de câteva ori pe săptămână pentru a scădea rigiditatea cauzată de greutatea inelelor.

„Femeia girafă” s-a trezit cu vânătăi grave în jurul claviculelor

Atunci când și-a scos „colierul” greu, femeia a observat că avea vânătăi severe în jurul claviculelor și a spus că „a simțit că gâtul ei era foarte slăbit, cam ca niște brațe pe o scobitoare”.

Totuși, atunci, Sydeney a declarat că nu regretă un moment decizia sa de a-și lungi gâtul.

„Oamenii au o concepție greșită despre această practică. Ei cred că gâtul tău va fi foarte lung atunci când îți scoți inelele. Se întoarce la normal. Simt că gâtul meu este mai lung decât atunci când am început, dar simt că s-a micșorat de când le-am scos”, a adăugat ea.

Femeia susținea că îi era dor de senzația inelelor din jurul gâtului său: „Mi-e dor de senzația de greutate pe clavicule, care a fost într-un mod ciudat foarte confortabilă”.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si