Poliția a descoperit un cadavru pe un traseu de drumeții din Maryland la doar două zile după ce o femeie a fost dată dispărută în aceeași zonă, informează NY Post.

Citește și: O femeie a încercat să-și ucidă soțul militar cu înălbitor de rufe. Bărbatul o spiona cu o cameră video secretă

Rachel Morin, în vârstă de 37 de ani, a fost văzută ultima dată sâmbătă, îndreptându-se spre zona Ma and Pa Trail, în Bel Air, sâmbătă, potrivit Biroului Șerifului din Harford County.

După ce au localizat mașina lui Rachel Morin, duminică dimineață, lângă intrarea traseului de pe strada Williams, oamenii legii au investigat zona și au găsit cadavrul unei femei.

Descoperire macabră în zona în care a dispărut femeia

„Identitatea victimei, precum și cauza și modalitatea morții sunt încă în curs de investigare”, a declarat biroul șerifului într-un comunicat de presă.

Oficialii au spus că ancheta rămâne activă, deoarece oficialii continuă să cerceteze traseul și să identifice cadavrul recuperat la fața locului.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Descoperirea a fost făcută la doar câteva ore după ce biroul șerifului a descris operațiunea de căutare a lui Rachel Morin ca fiind „foarte activă”, într-o declarație pentru Fox News.

Rachel Morin, o femeie de 37 de ani,

Rachel Morin avea 37 de ani

Femeia plecase de acasă în ținută sportivă

Biroul șerifului a descris-o pe Morin ca fiind o femeie de 160 cm și 48 de kilograme, cu păr blond și ochi albaștri.

Ea a plecat de acasă purtând un maiou închis la culoare, sutien sport negru, pantaloni scurți negri din spandex și pantofi sport gri, au adăugat oficialii.

Zona în care a dispărut Rachel nu este una periculoasă din punct de vedere al reliefului montan, nici din perspectiva animalelor sălbatice. 

Zona în care a dispărut Rachel Morin

Zona în care a dispărut Rachel Morin

Cadavrul descoperit a fost identificat

Iubitul lui Morin a sunat autoritățile sâmbătă seara, în jurul orei 23:20. Bărbatul a anunțat dispariția femeii și a indicat că mașina iubitei sale se afla în zona Williams Street, lângă o fabrică de bere.

După descoperirea cadavrului, familia a confirmat că este vorba de Rachel, iar fratele victimei a transmis că întreaga familie se află în stare de șoc.

Poliția a deschis un dosar de omucidere.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si