Close sidebar
Close sidebar

VIDEO - Femeile pot domina bărbații. Psihologii ne explică mecanismul

Sunt situații în care femeile și bărbații parcă ar veni din lumi diferite. Există însă soluții pentru ca să găsim punți de legătură cu domnii din viața noastră.

Iulian Ciurea,

Relația de cuplu este întotdeauna complicată [Sursa foto: Terapie NLP]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

„E mai bine este sa faci uz de emotionalitate pentru a-i arata ca barbatului ca tu esti o persoana superioara lui, iar dominatia asta este una destul de buna de obicei duce la rezultate pozitive in favoarea cuplului sau a familiei. Insa exista si dominatie negativa din partea femei cu efecte dezastraoase care se intorc tot impotriva ei.

Citeste si: Liam Payne, fost membru al trupei One Direction, a murit la doar 31 de ani. A fost găsit fără viață în curtea unui hotel din Buenos Aires- kanald.ro

Citeste si: România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră- wowbiz.ro

Citeste si: Povestea francezului cu o podgorie secretă în centrul Parisului. Cultivă 2.000 de vițe de vie printre blocuri: „Este excepțional”- antena3.ro

Si anume comportamentul de femeie castratoare care il face pe barbat sa se simta nesigur. Il critica, il desfinteaza, il descrie in mod nefavorabil si aceasta dominatie negativa se intoarce impotriva femei pentru ca barbatul devine tot mai neperformant, el nu se mobilizeaza ci se descompune si mai mult si astfel nu vei avea un partener pe masura ta. de femeie puternica care esti”, spun psihologii.

Femeile și bărbații par din lumi diferite, dar psihologii știu cum să se împace

Dar poate un barbat puternic poate sa fie dominat? Și aici vine mare arta a dominatiei pentru ca barbatii puternici pot fi dominati chiar mai usor decat cei slabi cand vine vorba de emotionalitate, spun specialiștii.

„Un barbat a devenit puternic prin faptul ca a facut abstractie de emotiile lui, intimidat, impreisonat, nu a aratat ca iubeste si el s a considerat puternic si el s-a investit cu acest atribut.

Dupa care a intalnit o femeie care l a facut sa simta si in acel moment a devenit vulnerabil. Femeiile au la dispozitie aceasta arma atat de flexibila si puternica numita sentiment”, spun experții.

Psihologii ne explică ce trebuie să facă femeile și bărbații în cuplu

Deja de ceva vreme femeile au reusit sa domine barbatii, chiar daca acestora nu le convine, cred psihologii.

„Femeile au inceput sa castige, sa se profesionalizeze, sa aiba autonomie, sa aiba o cultura mai vasta decat un barbat, sa ia decizii mai importante si barbatii au inceput sa ceara pareri. Se vede asta dupa cantitatea de intrebari care au inceput sa apara mai degraba pe buzele barbatiilor decat la femei. În trecut femeile il intrebau pe barbat si pe unde sa mearga si cu ce sa se imbrace, acum barbatii pun intrebariile astea si devin si psiholog si mentor si sef. Și asta arata ca femeile se pricep sa domine”, spun psihologii.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI