"Un curcubeu de culori umple zilele acestea cerul din Chile. Zeci de baloane cu aer cald plutesc în voie, la înălțime, spre încântarea celor ce le privesc de la sol. Aparatele de zbor, cu dimensiuni diferite și forme din cele mai inventive, defilează în înaltul cerului cu ocazia primei ediții a Festivalului Internațional al Baloanelor din America de Sud. Iar îndrăzneții se pot bucura de senzații tari, la înălțime", a transmis Cristina Dorobanțu.

Festivalul baloanelor cu aer cald

Cerul din Santiago, capitala statului Chile, parcă nu a fost nicicând mai colorat ca zilele acestea. Sute de pasionați ai baloanelor cu aer cald, din întreaga lume, s-au adunat în țara sud-americană pentru un festival care te ține, la propriu, cu ochii în soare. Mici sau mari, colorate sau cu un design inspirat de animații și de jocuri video, baloanele au făcut spectacol pe cerul din Santiago.

"În momentul de față sunt destul de puțini oameni, dar oricum, sunt ceva mai mulți decât ieri. Mâine vor mai fi și mai mulți. Iar peste doi, trei ani vor veni oameni în număr foarte mare, care vor bucura de tot ceea ce este aici și vor avea ce să imortalizeze", a spus un participant.

Feeria de culori și forme face parte din prima ediție a Festivalului Internațional al Baloanelor, găzduit de o ţară sud-americană.

Iar cei care își doresc să rămână cu amintiri de neuitat, pot să admire orașul de la înălțime și să se bucure de senzațiile tari din aer.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

"Genial, mi-a plăcut. Recomand tuturor să vină și să experimenteze", a spus un participant.

"O experiență superbă care se va transforma într-o amintire frumoasă, mai ales că am trăit-o alături de fiica mea", a spus un participant.

Prețul de intrare la Festivalul Baloanelor este obligatoriu și are o valoare de 300 de dolari, în care este inclus și un zbor cu balonul.

Citește și: Alertă generală în Taiwan după ce China a lansat satelitul "Einstein Probe". Ce mesaj au primit pe telefon locuitorii insulei


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si