Copila de 10 ani a traversat strada principala din comuna buzoiana Vadu Pasii pe trecerea de pietoni. Camerele de supraveghere o surprind cum se asigura si apoi trece cat poate de repede prin locul special marcat.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Un șofer a murit după ce a virat la stânga prin fața tramvaiului, în București. Vatmanul ar fi consumat substanțe psihoactive- wowbiz.ro

Tocmai ce isi cumparase un suc de la magazin si se indrepta spre casa.

Martorii spun ca masina avea viteza si fetita nu a avut nicio sansă. După izbitura violentă, copila a fost aruncata peste 20 de metri de locul impactului.

Fetiță ucisă pe trecerea de pietoni. S-a stins din viață la spital

Mama fetitei este la munca in Franta, iar copila era in grija bunicilor.

Fetita a fost transportată în soc cardiorespirator la spitalul judetean din Buzau. Medicii au incercat peste o ora manevre de resuscitare, dar, din pacate, fara rezultat.

Politistii au descoperit ca autorul accidentului este un bărbat de 29 de ani din comuna Smeeni si au intocmit un dosar penal pe numele sau, iar cercetările continuă.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si