Numai găină să nu fii! Anul acesta, luna decembrie vine cu o surpriză uriașă pentru fanii filmului "Evadare din Coteț"! Simpaticele găini care au cucerit publicul în animația lansată în urmă cu peste 20 de ani, prind iarăși viață. De această dată, provocările sunt mai mari pentru înaripate, iar "Evadare din coteț 2: zorii pepitei" se anunță o aventură plină de acțiune, a transmis Cristina Dorobanțu.

Filmul "Evadare din coteț", din nou pe ecrane

După mai bine de 2 decenii de la marea lansare, Evadare din Coteț revine în cinematografe. Dacă în prima producție, Ginger, alături de suratele ei au pus la cale un plan năstrușnic pentru a evada din ferma în care erau ținute, de această dată provocările sunt adaptate tehnologiei.

Simpatica găina duce o viață liniștită pe insula unde a reușit să creeze un sanctuar alături de suratele ei, departe de pericolele oamenilor. Însă, viața pașnica a ei este dată peste cap când află că pe continentul oamenilor, neamul puilor, pe care l-a lăsat în urma, se confruntă cu o amenințare uriașă, pe care numai ea și gașca ei neînfricata o pot elimina.

Este o misiune imposibilă! Foc! Singurele probleme ar fi: acest gard electric, cârtițele cu arme video ghidate și rațele ghidate prin laser, care explodează.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Mama Luizei Melencu, în pragul sinuciderii! A fost la un pas să recurgă la un gest extrem- wowbiz.ro

Productia "Evadare din Coteț: Zorii Pepitei" este realizată de binecunoscutul regizor nominalizat la premiile Bafta și Oscar, Sam Fell. Acesta recunoaște că nu a avut deloc o misiune ușoară să încerce să reproducă cu fidelitate maximă personajele create în urma cu 23 de ani.

Citește și: VIDEO- Optimismul lui, motor pentru o țară. Povestea lui Gabriel Dogaru, bărbatul care își iubește meseria

Dimensiunea a fost marea provocare, în special, pentru acest film, deoarece puii noștri sunt cam așa de micuți și sunt plasați în această lume uriașă. Așa că îi ducem în țara uriașilor. A trebuit să folosim câteva tehnici noi pentru a reuși dar să păstrăm în continuare senzația de natural și firesc, a declarat Sam Fell, director.

De altfel, întreaga echipă de producție a fost supusă unor provocări uriașe, pentru că presiunea din partea publicului a fost foarte mare. Primul film Evadare din Coteț a avut un succes uriaș la public și a fost filmul de animație de tip stop-cadru cu cele mai mari încasări din toate timpurile.

Am încercat să aducem înapoi acel gen de magie din primul film și să o facem să arate exact la fel. De asemenea, am încercat să dezvoltăm noile personaje astfel încât să arate identic, să le integrăm în aceeași lume și să le facem să funcționeze ca un întreg, a declarat Anne King.

Producția în care gașca de înaripate își demonstrează, încă o dată, talentele, este așteptată cu sufletul la gură de fani. "Evadare din Coteț- zorii pepitei" va fi lansată în online la jumatatea lunii decembrie.

Citeste si: Gheorghe Turda, confesiuni în lacrimi despre soția sa. Ce a învățat de la partenera de viață? „Ca doamna nu a fost o altă femeie.”- kfetele.ro

Citeste si: A fost retras proiectul care prevede ca pasagerii cu gripă sau alte boli vizibile să nu poată călători cu trenul: "Abuzuri grave din partea angajaților CFR"- radioimpuls.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro: