Close sidebar
Close sidebar

VIDEO Fiul unui celebru actor spaniol, autorul unei crime înfiorătoare! Daniel a mărturisit tot

Daniel Sancho a recunoscut că l-a ucis și tranșat pe Edwin Arrieta Arteaga, în Thailanda.

Redactia Stirile Kanal D,


DISTRIBUIE
acest articol

Fiul unui celebru actor spaniol a primit închisoare pe viață după ce a povestit în detaliu polițiștilor cum l-a omorât pe chirurgul cu care își dăduse întâlnire în Thailanda. De la o relație începută pe Instagram, până la șantaj și o crimă pasională, a fost doar un pas.

Atenție, urmează imagini și informații care vă pot afecta emoțional!

Citeste si: Cod galben de ploi torențiale și vijelii până joi, 19 septembrie. Sunt vizate 9 județe- kanald.ro

Citeste si: Oana Lis, în doliu! Mesajul dureros transmis în urmă cu puțin timp: “Nu știi niciodată când vorbești ultima oară cu un om”- wowbiz.ro

Citeste si: CNN: Beirutul a fost transformat într-un „oraș zombi”. Ce spune compania din Ungaria, acuzată că a produs pagerele detonate- antena3.ro

Citește și: Ele sunt cele trei românce care au jefuit mai multe magazine din Marea Britanie. Au fost prinse în flagrant, iar când și-au aflat sentința au început să plângă: "Regret profund"

 

Daniel Sancho Bronchalo, cunoscut chef online și fiul vedetei de televiziune Rodolfo Sancho, a scăpat de la condamnarea la moarte doar pentru că a cooperat cu anchetatorii și a povestit în detaliu cum a ajuns să l omoare pe chirurgul columbian Edwin Arrieta Arteaga. Cei doi s-au întâlnit pe o insulă din sudul Thailandei, iar acestea sunt ultimele imagini cu medicul în viață. La câteva zile de la această plimbare pe scuter bucăți din trupul lui Arrieta au fost găsite împrăștiate în mai multe locuri de pe insulă.

sursa foto: Profimedia

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI