Parcul Palatului Baroc din incinta Muzeului Tarii Crisurilor ar trebui sa-si schimbe numele in Parcul Magnoliilor zilele acestea. Splendoarea naturii se arata in totalitatea ei. Au inflorit magnoliile albe si roz. Gingasia si frumusetea lor sunt cadrul perfect pentru fotografii de neuitat.

Citeste si: VIDEO| Măcrișul și ștevia, alimentele care fac minuni în detoxifierea organismului!

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Florile de magnolie tin doar cateva saptamani asa ca multi profita acum de frumusetea lor pentru a-si face poze cat mai multe.

Pe malul Crisului, in plina floare sunt si peste 12 mii de lalele, zambile si narcise. Florile care se intrec in miresme creeaza un tablou exploziv de culori. Zeci de trecatori se opresc sa le admire si sa inspire parfumul lor unic.

Citeste si: VIDEO| Două lebede din Cluj sunt păzite mai ceva ca președinții de stat! De ce a luat Primăria această decizie?

Diana si Mihaela sunt studente in ultimul an la Peisagistica. Impreuna cu proprietarul unei florarii cochete din apropiere au amenajat peisajul feeric.

Un cadru perfect pentru fotografii.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si