Close sidebar
Close sidebar

VIDEO - Florin Salam, declarații în exclusivitate pentru Știrile Kanal D: Care este, de fapt, legătura sa cu clanul Duduianu

Florin Salam a vorbit, în exclusivitate pentru Știrile Kanal D, despre relația sa cu cei din clanul Duduianu. Artistul care ar fi cerut protecție de la autorități transmite că el nu ar face parte din tabăra maneliștilor amenințați, șantajați și tâlhăriți de interlopi.

Mircea Pop,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Florin Salam recunoaște, totuși, că a trecut prin episoade terifiante în ultimii ani. Pe de altă parte, unul dintre cei acuzați că terorizau maneliștii nu a fost încă prins de polițiști. Dar e activ pe internet, unde postează mesaje amenințătoare.

Florin Salam a acceptat să vorbească după ce numele lui a răsunat din ancheta șocantă a interlopilor din clanul Duduianu, acuzați de procurori că, prin amenințări, bătăi și șantaj, ar fi tâlhărit mai mulți maneliști celebri. Concret, le luau banii primiți pentru dedicații la petreceri private unde îi slăveau pe acești indivizi cu trecut tumultos.

”Maneliștii? Păi, eu sunt manelist? Eu sunt artist. M-ai înțeles? Credeți-mă din suflet, nu îmi arde să vorbesc despre asta. Nu sunteți poliție. Sunt și obosit, plecam la nuntă! Nu am avut treaba asta cu ei, sunt prietenii mei!”, spune Florin Salam.

Florin Salam a botezat fiica unui individ din clanul Duduianu

Ce-i drept, în urmă cu două săptămâni, artisul a botezat fiica unui individ din clanul Duduianu.

Însă, anchetatorii susțin că în spatele acestor legături de rudenie s-ar ascunde fapte din trecut care fac obiectul acestui dosar stufos.

Citeste si: Pensia infimă pe care o primește Ilie Năstase, după recalculare! Fostul tenismen este șocat: „Nu am primit nimic în plus, nici măcar un leu”- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO. Momentul incredibil în care o polițistă sare din autospecială, pe fereastra mașinii unui șofer căruia i se făcuse rău la volan- antena3.ro

Citeste si: VIDEO| Dezvăluiri bombă despre clanul Duduianu: Maneliști celebri ar fi fost tâlhăriți de interlopi

Reporter: Ai vreo calitate în dosarul de tâlhărie și șantaj?
Florin Salam: Nu am nicio problemă. Cu ani de zile în urmă au fost mici chestii cu alte persoane. Am spus la televizor, dar nu am zis de ei!

Totuși, potrivit unor surse din Ministerul de Interne, Florin Salam ar fi cerut protecție după ce tot acest scandal a izbucnit, semn că se teme pentru viața lui.

Nu mai departe de miercuri, a fost filmat când îl escortau două gărzi de corp, cu pistoalele la vedere, și ar fi vorba, se pare, de angajați ai Jandarmeriei.

Clanul Duduienilor este considerat unul dintre cele mai periculoase

Dincolo de acest scandal, clanul Duduienilor este considerat unul dintre cele mai periculoase grupuri mafiote care de aproape de trei decenii terorizează Capitala. Interlopii și-au extins influența în Sectorul 2, mai precis în cartierul Pantelimon. Iar activitatea infracțională e împărțite între locotenenți, potrivit unor surse din poliție: unii se ocupă cu tâlhării, prin amenințări și șantaj, alții cu cămătărie, de trafic de droguri sau fapte cu violență. Seif, de pildă, cel reținut și eliberat miercuri, ar face afaceri ilegale cu terenuri și mașini.

Citeste si: VIDEO- Chef grotesc într-un hypermarket din Capitală: 10 persoane au încins o masă câmpenească la raionul de carne

Anaser Duduianu se află în Anglia

Anaser Duduianu este cel pe care mascații nu l-au găsit la perchezițiile recente. Nici nu aveau cum. Omul e bine-mersi în Anglia de unde lansează avertismente pe internet:

”Terminați, mă, dracu, cu vorbe d-astea... Nu s-a născut nimeni pe planetă să ne dea de cap. Viața și pușcăria pentru noi e nimic!”

Citeste si: VIDEO Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean nu mai formează un cuplu! Mesajul pe care artistul l-a lăsat pe rețelele de socializare. „Acesta este ultimul meu răspuns în legătură cu fosta mea relație.”- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul Melissei, fiica lui Alin Oprea, pentru tatăl ei. Larisa Oprea abia acum l-a făcut public printre lacrimi: "Dacă o data în viața ta spuneai adevărul..."- radioimpuls.ro

Citeste si: VIDEO. Momentul incredibil în care o polițistă sare din autospecială, pe fereastra mașinii unui șofer căruia i se făcuse rău la volan- antena3.ro

Iar răzbunarea acestor indivizi e de o cruzime rară. Nu mai departe de anul trecut, Nicolae Duduianu, poreclit PIAN, până nu demult, liderul grupării, a fost arestat după ce ar fi încercat să-și ucidă rivalul în trafic, strivindu-l cu mașina. Scenele au fost filmate de camerele de supraveghere, dar nici cu dovezile în față, interlopul nu recunoștea nimic.

În clan, însă, s-a produs o ruptură, iar oamenii lui Pian s-au mutat în Sectorul 5. În cealaltă tabără, cinci interlopi au fost arestați preventiv acum în dosarul maneliștilor. Cu toții susțin, însă, că sunt curați ca lacrima!

Citeste si: Pian a ieșit de la închisoare ”like a boss”! Șampanie, manele și artificii pe cer! Imagini nemaivăzute de la poarta penitenciarului

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI