Close sidebar
Close sidebar

VIDEO| Fostul ofițer MAI care a infectat zeci de persoane cu COVID-19 a fost externat

Fostul ofițer de la Interne care a infectat zeci de persoane și a dus la închiderea unui întreg spital din cauza că a mințit autoritățile a fost externat.

R.B.,


DISTRIBUIE
acest articol

Pacientul zero de la spitalul Dimitrie Gerota din Capitală a fost externat. Fostul ofițer MAI a rămas cu sechele pulmonare și are nevoie de un aparat de oxigen pentru complicațiile apărute.

Citeste si: Coronavirus continuă să facă ravagii în lume. Numărul deceselor este uluitor

Citeste si: Pensia infimă pe care o primește Ilie Năstase, după recalculare! Fostul tenismen este șocat: „Nu am primit nimic în plus, nici măcar un leu”- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO. Momentul incredibil în care o polițistă sare din autospecială, pe fereastra mașinii unui șofer căruia i se făcuse rău la volan- antena3.ro

Acesta trebuie să stea în izolare, la domiciliu, două săptămâni.

El era internat la Institutul Național de Boli Infecțioase ”Prof. Dr. Matei Balș” din Capitală. Ultimul test făcut bărbatului a ieșit negativ, iar acum se află în izolare la domiciliu pentru cel puțin 14 zile.

Citeste si: Director din Suceava, gest extrem în plină pandemie de coronavirus

În acest caz, Parchetul General a deschis şi un dosar penal in rem,adică doar pentru acuzaţia de zădărnicire a combaterii bolilor, după ce bărbatul a infectat zeci de cadre medicale şi a intrat în contact cu peste 120 de persoane.

Citeste si: Ce salariu are Raed Arafat, omul cheie în lupta cu coronavirusul?

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI