Fostul preot Daniel Balaș a făcut accident în Dubai cu un bolid de lux închiriat.

Bărbatul se afla de trei săptămâni în concediu și a închiriat, pe perioada șederii, trei bolizi de lux- câte unul la 3 zile.

Tânărul nu și-a dat seama că bolidul de lux are tracțiune pe spate, iar atunci când a accelerat s-a învârtit de mai multe ori în loc în mijlocul străzii, iar apoi s-a oprit într-o altă mașină parcată.

Citește și: Avertizare de cod galben de ceață în multe județe ale țării. Vizibilitate redusă pe A1 și A3

Daniel Balaș, surprins de reacția firmei de la care a închiriat mașina

Comportamentul celor de la firma de la care a închiriat mașina l-a suprins pe Daniel Balaș. Nu i s-a reproșat nimic, nu a fost pus la plată și, mai mult decât atât, i s-a dat pe mână încă un bolid de lux, nou-nouț, ca să-l înlocuiască pe cel lovit, acesta fiind al patrulea.

„În fiecare zi cât am stat în Dubai mi-am închiriat câte o maşină foarte şmecheră. În primele trei zile, mi-am închiriat Mercedes G Class, în următoarele zile mi-am închiriat Lamborghini Huracán EVO şi-n astea două zile îmi închiriasem un Ferrari 488. Din păcate, am făcut accident cu Ferrari, l-am tăvălit, l-am făcut praf şi l-am sunat pe băiatul de la care am închiriat şi i-am zis că am făcut accident”,

a mărturisit fostul preot.

„A venit, s-a uitat, a fost vina mea. Dar în loc să mă certe, maşină de sute de mii, mi-a zis: <<Eşti bine? Stai liniştit, nu-ţi face griji, e în regulă, tu cum te simţi? Ai dat în cineva, ai omorât pe cineva, s-a întâmplat ceva?>> Zic: <<Nu, am intrat într-o altă maşină, s-a întors maşina de vreo două, trei ori>>”

, a mai adăugat Daniel Balaș.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Citește și: Bărbatul de 83 de ani din Argeș care a lovit un biciclist și apoi a accidentat mortal doi pietenoni a fost reținut

„Ei în momentul ăla au venit la mine, m-au luat, m-au dus la hotel şi mi-au zis că îmi vor da altă maşină zilele astea cât aveam închiriat Ferrariul, că plătisem pentru el, de fapt.  Doamne, ce oameni de calitate! Acum, mulţi vor spune că Dumnezeu mi-a trimis o încercare. Nu, Dumnezeu nu trimite accidente. Neatenţia noastră costă. Pe mine nu m-a costat nimic. M-a impresionat cât bun simţ au oamenii ăştia. Păi dacă îi făceai unui român aşa, ăla te împuşca. Mi-a zis băiatul: <<Nu, am CASCO pe maşină, nu-ţi face probleme, bine că eşti sănătos>>. Şi ce credeţi? A venit cu o bijuterie de maşină”, a subliniat Daniel Balaș.

„După ce-am făcut accidentul, am crezut că vine cu o Dacie. Sunt de nota 2000. Nu am cuvinte, le mulţumesc din inimă. Au făcut tot posibilul să mă simt bine şi să nu duc lipsă de ceva. 

Asta m-a fascinat! După ce că am lovit Ferrariul ăla, a avut încredere să îmi dea o maşină nouă. Asta înseamnă omenia adevărată, omul cu caracter şi cu obraz. Învăţaţi! Avem multe de învăţat în viaţa aceasta. Şi eu am luat doar ce e bun din accidentul acesta”, a povestit fostul preot pe reţelele sociale.

Citește și: Un paramedic s-a luptat să salveze viața unei adolescente, neștiind că este fiica sa. Femeia a aflat de la colegii săi cine este fata, abia după ce a murit: „Cine ai fi devenit, fetița mea?”

„Mi-am dat seama că totul în viaţă e până la un punct”

Daniel Balaș a explicat într-un alt video modul în care a provocat accidentul.

El a menționat că nu și-a dat seama că bolidul are tracțiune pe spate, a accelerat, iar în acel moment mașina s-a rotit de câteva ori, intrând mai apoi într-un alt autoturism.

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, despre boala cumplită cu care mama lui s-a confruntat. Ce spune antrenorul despre starea ei de sănătate? „Întotdeauna există riscul să reapară.”- kfetele.ro

Citeste si: Noi acuzații grave la adresa rapperului Sean "Diddy" Combs. Artistul a primit numeroase plângeri în ultimele luni- radioimpuls.ro

Daniel Balaș a subliniat lucrurile pe care le-a învățat din experiența trăită.

Citește și: Urmărire ca în filme pe străzile din Suceava! Oamenii legii au fost nevoiți să tragă 23 de focuri de armă ca să oprească un șofer beat

„Am ieşit de pe o stradă secundară pe una principală, m-am asigurat, n-a venit nimic, am accelerat. Neştiind că ferrari are tracţiune pe spate şi trag doar roţile din spate, am dat blană la acceleraţie. Maşina a plecat vreo 4-5 metri normal şi la un moment dat s-a-ntors de vreo două ori în şosea şi s-a oprit într-un taxi. Îi mulţumesc lui Dumnezeu că a fost acea maşină pe marginea străzii, că altfel mă puteam opri pe trotuar, în cineva”, a explicat Daniel Balaș.

„Gândiţi-vă că eu viteză nu am avut, că doar ce plecasem de pe loc. Dar maşina fiind foarte puternică, cu tracţiune pe spate, m-a învârtit în şosea de câteva ori. Mi-am dat seama că totul în viaţă e până la un punct. Îi mulţumesc lui Dumnezeu că prin acest semn mi-a arătat să fiu mai atent, dar totodată mi-a întărit ideea că fiecare secundă trebuie să o trăiesc la maximum că poate fi ultima”, povesteşte Daniel Balaş.

Citește și: Mama și sora lui Culiță Sterp, noi declarații despre accidentul cântărețului: ”Noi nu suntem o familie de bețivi și drogați”


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si