Robert a chemat-o pe Giuly în camera roșie chiar de Ziua Îndrăgostiților. Noua concurentă a intrat cu un zâmbet larg pe față, iar fetele au remarcat că pare "fericită".

Citește și: VIDEO. Julia din "Casa Iubirii" îi propune lui Patrick să fie împreună. "Nu există fată care să-i placă lui", spune Robert

"Te-am chemat în camera roșie pentru că mi-a plăcut cum te-ai prezentat la noi, chiar dacă ai fost copleșită de emoții", i-a spus Robert tinerei de 28 de ani din Milano.

Concurentul vrea să afle mai multe despre noua fată din casă deoarece îi place și fizic de ea. "Pe mine mă interesează foarte mult cum gândește o femeie și cum este ea", explică Robert.

"Mi-a plăcut că ai spus că ai avut o relație serioasă de 10 ani, ceea ce denotă că ești o femeie serioasă, ai spus ca esti credincioasa...", a adăugat el.

Robert: "Nu vreau să mă joc cu fetele"

Robert s-a prezentat în fața lui Giuly ca un tip serios care nu vrea să se joace cu fetele.

"Am avut o singură cunoaștere în casă cu Larisa, care s-a și încheiat. Nu vreau să trag concluziile încă", a precizat Robert.

Giuly află ca Robert ar fi gata de insuratoare. Ea l-a întrebat dacă vrea să-și construiască o familie în curând, iar răspunsul lui a fost pe placul tinerei.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

"Nu mai vreau să stau până la 30 de ani. Dacă lucrurile funcționează, de ce nu? Trebuie să am femeia potrivită lângă mine", a spus Robert.

Giuly e profund impresionata: “M-ai lăsat făra cuvinte!”, spune ea. "M-ai surprins plăcut".

Cum au reacționat Larisa și Bianca după camera roșie a lui Robert cu Giuly

Fetelor din casă nu le vine să creasă ce repede a trecut Robert la acțiune.

Bianca le-a spus fetelor că se va baza de acum înainte pe sfatul lor: "În cazul în care îmi veți spune că Robert nu are nicio treabă cu mine, o să vă cred", a spus ea.

Larisa îi spune de pe acum că Robert nu are ochi pentru Bianca, dar Julia a sfătuit-o să se încreadă în ceea ce simte ea, nu în părerile altora.

Patrick a chemat-o în camera roșie pe Larisa, iar concurenta este extrem de surprinsă: "Tu? Am văzut pe cameră altceva", spune ea.

Patrick o cheamă în camera roșie pe Larisa

Patrick o cheamă în camera roșie pe Larisa

Bianca e bulversată, iar Julia o sfătuiește să nu se rănească singură 

Bianca se așteaptă să aibă un blocaj emoțional de a doua zi. Ea nu știe că Robert i-a lăudat caracterul în camera roșie chiar în fața lui Giuly.

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

"Nu mai spune așa. Tu nu vrei să rănești pe nimeni, dar dacă nu vrei să rănești, o să ajungi să te rănești pe tine", o lămurește Julia.

Trebuie să te pui pe tine pe primul loc, nu pe ceilalți, este sfatul ferm al Juliei.

Tensiunea o face Larisa să izbucnească în lacrimi

Larisa izbucnește în lacrimi din cauza tensiunilor acumulate în ultimele zile. Giuly nu reuseste sa se acomodeze și nervii sunt întinși la maxim.

Patrick și Robert încearcă amândoi să intervină și să o liniștească pe Larisa, dar fata se retrage în grădină ca să se liniștească.

"Nu mă mai simt bine aici", spune Larisa aproape plângând. Detalii în emisiunea "Casa Iubirii" de joi, 15 februarie:


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si