Close sidebar
Close sidebar

VIDEO | Furtunile de nisip au răvășit litoralul. Turiștii au luat-o la fugă. Imaginile sunt terifiante

Gata cu caldura. Un val de aer polar stapaneste deja nordul Romaniei, iar maine va veni si prima ninsoare pe anul acesta, in zonele de munte. Racirea brusca a venit si in sudul tarii cu o furtuna de nisip care a maturat plajele de pe litoral.

D.S.,


DISTRIBUIE
acest articol

In doar cateva clipe, furtuna de nisip iscata in Eforie Nord a maturat totul in cale. Turistii au fost luati prin surpindere de vantul puternic, care i-a facut sa se simta ca in desert. Lucrurile personale le-au fost zburate de pe prosoape, iar in scurt timp s-au ridicat si au fugit din calea furtunii.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Mai puternica a fost, in schimb, furtuna de nisip din Mangalia. De pe faleza plaja nici nu se mai vedea, iar praful s-a ridicat pana la cer.

Astazi, douasprezece judete din intreaga tara au fost sub cod galben de vant puternic ce a atins rafale de pana la 100 de kilometri pe ora.

Citeste si: VIDEO| Prognoza meteo pentru miercuri, 18 septembrie. Vremea se schimbă radical

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI