Alexandra a intrat în „Casa iubirii” pentru a-l recuceri pe Gagea, dar acum lucrurile au luat o altă întorsătură. Una la care unii se așteptau, alții nu!

Cert este că această schimbare a adus haos între Gagea și Alexandra, căci focul pasiunii parcă a început să se stingă. Mai ales de când în prim-planul brunetei a apărut Patrick, băiatul pe care l-a nominalizat ca fiind pe placul ei încă de la casting.

Citește și: VIDEO Antoni și Bogdan, la cuțite din cauza Rebeccăi. "Te dai leu când ești pisică". Concurenta îi ia apărarea iubitului: "Îl liniștesc eu"

Casa iubirii

Colaj foto cu Patrick, Alexandra și Gagea

[Sursa foto: Captura video]

Gagea, dezamăgit de Alexandra 

Lucru care nu îi convine deloc lui Gagea, motiv pentru care i-a și atras atenția fostei sale partenere. Doar că finalul discuției lor nu a fost cel așteptat de el.

Și asta pentru că, luată la întrebări de Antoni, Alexandra a spus că-l preferă pe Patrick, în detrimentul lui Gagea. Decizie pe care ea a pus-o pe baza atitudinii fostului ei partener, care, subliniază ea, nu i-ar acorda atenție și exclusivitate, doar ar avea pretenții să aibă parte de așa ceva.

Gagea: Alexandra, nu mai văd în tine un interes foarte mare față de mine și nu știu ce să zic.

Tu să îți dorești să cunoști pe cineva și eu să fac în continuare pași spre tine?!

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: „Dar de la Dumnezeu” Iulia Vântur a făcut anunțul pe internet, după ce s-a zvonit că s-a logodit în secret cu Salman Khan:- wowbiz.ro

Antoni: Alexandra, să zicem că nu ai fi avut o relație cu Gagea și intrai în ”Casa iubirii”, îl vezi pe Patrick, îl vezi pe Gagea, spre cine te îndrepți prima oară?

Alexandra: Probabil, Patrick! (…) Tu (nr. Gagea) vrei 100% exclusivitate, dar eu n-am primit nici 10% de când am venit.

Gagea : Stai, de când ai venit, nu ai primit 10% exclusivitate?

Alexandra: Nu!

Citește și: VIDEO „E vina mea că m-am grăbit” Antoni pune piciorul în prag! Rebecca, dărâmată de reacția tânărului: „Nu mi-e deloc ușor”

Casa iubirii

Colaj foto cu Patrick, Alexandra și Gagea

[Sursa foto: Captura video]

În urma acestei discuții, după ce conexiunea cu fetele s-a încheiat, Gagea a răbufnit și pare că a luat o decizie radicală.

Dacă vor mai încerca, el și Alexandra, să formeze un cuplu sau nu, ei bine, rămâne de văzut, cert este că bruneta e numai un zâmbet când Patrick îi apare prin preajmă.

Gagea: Nu pot să stau cu o femeie de care mă despart o lună, se duce la altul și după vine iar la mine. Nu pot, punct!


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si