Alexandra și Gagea nu par să mai fie la fel de apropiați, iar incertitudinea o macină din plin pe brunetă. Neștiind ce să mai facă, tânăra le-a împărtășit celorlalte concurente sentimentele sale. Imediat cum a auzit, Julia a considerat că simplul fapt că Alexandra are dubii atât de mari cu privire la Gagea este un mare semnal de alarmă, pe care nu ar trebui să îl ignore. 

alexandra casa iubirii, gagea casa iubirii, bogdan casa iubirii

Citește și: VIDEO „Sunt măritată” Julia nu a mai putut să se ascundă și i-a spus totul lui Patrick! Care este, de fapt, adevărul despre viața sa în afara emisiunii

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Urlete de durere la înmormântarea lui Cristian, tânărul luat de viitură în Italia! Imagini copleșitoare- wowbiz.ro

Alexandra: „Aștept să văd dacă mai are sens sau nu(n.red. împăcarea cu Gagea).”
Julia: „Deja îți pui întrebarea asta, e un lucru care ar trebui să-ți dea un răspuns. Când deja te întrebi mai merită omul ăla sau lucrul ăla înseamnă că ceva nu funcționează.”

alexandra casa iubirii, gagea casa iubirii, bogdan casa iubirii

Bogdan, din ce în ce mai apropiat de Alexandra? E pregătit să îl șteargă pe Gagea din mintea ei: „Viitorul ei poate fi mult mai frumos alături de mine” 

În timp ce Alexandra se luptă cu propriile sentimente, Bogdan este convins că este mult mai potrivit pentru ea decât Gagea. Chiar dacă Gagea și Alexandra nu traversează deloc o perioadă roz, concurentul este de părere că Bogdan nu are șanse la inima brunetei.

Bogdan: „Am încercat să vorbesc cu ea despre situația dintre ea și Gagea. Am încercat să îi deschid ochii și să îi spun că timpul e prețios și nu are sens să se complacă în situația asta.

Viitorul ei(n.red. al Alexandrei) poate fi mult mai frumos alături de mine.”
Antoni: „(n.red. Gagea) Mai are puțin și plânge.”
Bogdan: „Ce să-i fac dacă nu a știut să o aprecieze și să aibă grijă de ea.”
Gagea: „Nu-mi mai băga cuvinte în gură.”
Bogdan: „Păi dacă faci mișto de ea în fiecare zi.”
Gagea: „Sunt glume, îmi permit.”
Bogdan: „Nu-ți mai permite că o să rămâi fără femeie toată viața. Nu vezi ce comportament ai.”
Antoni: „A zis că nu ai șanse cu ea nici în 5000 de vieți.”
Gagea: „Da. N-are rost să îți bați capul.”

Citește și: VIDEO „A înșelat-o pe Roberta. Cineva i-a filmat” Ștefania a aruncat bomba despre Sebastian! Concurentul ar fi fost văzut în ipostaze compromițătoare în compania unei alte femei


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si