Moment tensionat în "Casa Iubirii". Virginia i-a explicat lui Patrick ce anume a deranjat-o din întreaga situație.

Citește și: Larisa și Robert, surprinși în ipostaze tandre în Casa Iubirii! Ce avertisment primește concurenta din partea lui Robert? ,,E ceva concret''

Nu a fost faptul că el a vrut să o cunoască mai bine pe Ștefania, lucru normal în cazul unor fete frumoase cum sunt toate din casă.

Virginia a văzut că Patrick este confuz și a vrut să-i explice în clar ce a deranjat o.

"M-a deranjat ce ai spus ieri în conexiune și ai repetat același lucru în camera roșie cu Ștefania", i-a reproșat Virginia.

Patrick a vrut să verifice dacă a înțeles corect: "Te a deranjat că am spus că îmi place de o fată care nu este atrasă de mine".

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Pe Virginia a deranjat-o faptul că Patrick a avut un interes mai mare să o cunoască pe Ștefania, spunându-i că el este atras mai ales de fetele care îl ignoră.

Reacția lui Patrick: Poate mi s-a părut puțin mai interesantă Ștefania

Patrick a ripostat: "Am vrut să o cunosc pe Ștefania, dar asta nu înseamnă că față de tine nu am fost atras. Poate că mi s a părut puțin mai interesantă ea, pentru faptul că eu nici nu știam că ea m-a menționat. Dar asta nu înseamnă că tu ai făcut ceva greșit""

Citește și: Patrick și-a făcut curaj și a chemat-o pe Ștefania în camera roșie! Reacțiile nu au întârziat să apară: „O să fie prima blondă din viața lui ce i-a pus capac.”

Ștefania este în continuare dezamăgită de maniera în care pune problema Patrick. Ea a reacționat amuzată: "Nici nu am zis că am greșit eu cu ceva. Am vrut doar să-ți spun de unde a venit deranjul".

Moderatoarea emisiunii, Andreea Mantea, i-a explicat mai clar lui Patrick cum stau lucrurile și Patricia i-a mulțumit pentru asta:

Citeste si: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

"Ea este fata care ți a oferit atenția și ai spus că tu nu ești atras de fetele care îți oferă atenție. Ai zis de două ori că nu ți plac fetele care îți oferă atenție, iar ea s a simțit vizată", a spus Andreea Mantea.

Ce spune Patrick despre relația cu Ștefania

Lui Patrick nu i s-a părut că lucrurile au mers într-o direcție bună în Camera Roșie cu Ștefania.

"Nu am simțit interes foarte mare din partea ei", a declarat Patrick, care s-a justificat că a vrut doar să se lămurească în privința ei.

"Aveam semnul ăsta de îndoială: simt ceva cu Ștefania sau nu? Acum urma Larisa, pentru că tot am menționat-o și pe ea în topul meu", a completat concurentul din Casa Iubirii.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si