Giuly a intrat temătoare în „Casa iubirii”, venind tocmai din Italia și decisă fiind să se întoarcă pe meleaguri străine alături de cel pe care-l va găsi în emisiune.

Și l-a găsit! Robert este alesul inimii sale și tot cu el a avut mult timp tot felul de discuții despre viitorul lor în doi.

Citește și: VIDEO Robi o mitraliază pe Julia, după ce a prezentat-o familiei: „O dai foarte prost”. S-a pornit iar jihadul între cei doi, imediat după ce au avut o întâlnire romantică

Giuly ar face orice pentru relația cu Robert 

Discuții legate de familie, copii și locul unde se vor așeza, căci el este din Bistrița, ea din Satu Mare, dar stabilită în Italia și cu visul de a trăi în Dubai.

Astfel că, nimeni nu le dădea vreo șansă, căci la acest capitol erau tare diferiți, doar că iubirea face minuni. Și iată că acum, la luni distanță, Giuly s-a decis și le-a uimit pe fete.

Nimeni nu se aștepta ca tânăra să ia o decizie atât de radicală pentru viața sa, doar pentru a-i fi alături lui Robert.

Concret, în fața Teodorei și a Juliei, Giuly și-a pus pe tavă viitorul ei și toată lumea a aflat că ea și Robert vor face o nuntă mare, cum se practică la ardeleni, vor avea nici mai mult, nici mai puțin de patru copii, le-au ales deja și numele, și, surprinzător pentru toată lumea, se vor stabili în România.

Concurenta, din dragoste, este dispusă să lase în urma viața strălucitoare din Dubai sau familia din Italia și să-și construiască alături de Robert o casă pe meleaguri românești. Nu știu încă unde anume, la ea, la el sau în cu totul alt oraș, cert este că viitorul le este scris aici. Și tot aici, spune ea, se vor întoarce și părinții ei, tocmai de aceea nu au nimic de spus față de alegerea ei.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Cum se coc vinetele. Cea mai simplă metodă de a pregăti vinete gustoase pentru iarnă- wowbiz.ro

Citește și: VIDEO "Nu stau la discuții, indiferent că iubesc" Antoni tună și fulgeră că nu există cale de împăcare întrel el și Rebecca. Bruneta, în schimb, varsă șiroaie de lacrimi

Teodora: Eu n-am văzut o fire mai calmă decât tine, să nu aibă o treabă cu nimeni, să nu se enerveze. Nu știu dacă aș putea să fiu așa de calmă.

Julia: Nu are nicio treabă.

Teodora: Așa e firea ta sau vine odată cu vârsta?

Julia: Nu, că am întrebat-o la un moment dat, cum face să nu bage în seama pe nimeni, și a zis că așa trăiești mai mult.

Giuly: Nu am zis așa, am zis că așa trăiești mai bine.

Teodora: Păi așa e, și mai bine, și mai mult, fiind atât de pozitiv.

Citeste si: Cât de mult se aseamănă fiica Danielei Gyorfi cu mama artistei. Care este relația dintre cele două. „Noi nu putem să forțăm copilul, îi spun anumite lucruri.”- kfetele.ro

Citeste si: Adriana Iliescu a dezvăluit ce pensie are la 86 de ani după o viață dedicată învățământului: ”Nu ne plângem”- radioimpuls.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Julia: Să fie haos în jurul meu și eu să nu bag în seama haosul?!

Teodora: Cum te vezi în afară?

Julia: Mutați, cu patru copii, au deja numele stabilit, o să fie nuntă mare.

Teodora: Unde vreți să vă stabiliți?

Giuly: Suntem indeciși, dar oricum rămânem în România.

Julia: Rămâi tu? N-aș fi crezut că o să-ți lași tu viața din Italia pentru Robert! Păi și ai tăi ce părere au despre asta, că îți dorești să rămâi în România?

Giuly: Ei sunt în Italia, dar mai devreme sau mai târziu, se vor întoarce și ei.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si