Close sidebar
Close sidebar

VIDEO | Grădina Miracolelor din Dubai, sursă de inspiratie pentru primarul Timișoarei

Nicolae Robu este decis ca orasul pe care il conduce sa fie cunoscut in intreaga lume pentru diversitatea florilor si a copacilor.

A.N.C,


DISTRIBUIE
acest articol

Nicolae Robu este decis ca orasul pe care il conduce sa fie cunoscut in intreaga lume pentru diversitatea florilor si a copacilor.

Primarul Nicolae Robu a pus mana pe lopata si s-a apucat de plantat salcii si magnolii. De fapt, edilul doar a dat startul unei actiuni in care se doreste plantarea a 230 de specii de arbori pe malurile Begai. Asa, Timisoara vrea sa-si castige faima de orasul florilor.

Citeste si: Ți se rupe sufletul. Ce mesaje de adio a lăsat secretara-șefă de la UMF, înainte de a fi găsită moartă într-un lac din Capitală. Fiul femeii avea telefonul închis- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO. Momentul incredibil în care o polițistă sare din autospecială, pe fereastra mașinii unui șofer căruia i se făcuse rău la volan- antena3.ro

Citeste si: VIDEO| Fântâna Game of Thrones! Cum s-au gândit cei din LA să anunțe premiera filmului

Inspiratia i-a venit din vacantele petrecute in strainatate Nu exista concediu din care sa nu imprumute idei de infrumusetare a orasului, mai ales cand vine vorba de flori sau aranjamente florale. Miracle Garden, celebra gradina din Dubai vizitata de Robu in urma cu 3 ani a contribuit masiv la schimbarea "la fata" a Timisoarei.

Transformarea Timisoarei a inceput in 2013, atunci cand au fost plantati zeci de palmieri pe strazile din oras. Timisoara a primit atunci numele de Palmisoara.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI