Așa se deschid porțile fericirii. Nu este o metaforă, ci pură realitate. La o aruncătură de băț de București, în comuna Tunari, 16 suflete blănoase așteaptă să fie iubite și mângâiate.

Grădinița de căței s-a născut din ideea lui Norbert. Un tânăr de 29 de ani careM a decis că trebuie să împărtășească și altora ce înseamnă „terapia” prin mustăți și iubire. Am văzut pe pielea noastră atunci când am vrut să stăm de vorbă cu Norbert.

Citește și: VIDEO- Cățeii din rasa Corgi s-au adunat în fața Palatului Buckingham pentru a-i aduce un tribut Reginei Elisabeta a II-a

„Haide! Rio, Rio nu! Nu ne lași.”

Ideea aparține lui Norbert Tubak, care a văzut un concept similar în străinătate

Mai încercăm o dată după ce le vorbim pe un ton mai ferm.

Norbert Tubak, proprietar: „Ideea inițială a venit acum mai mult timp. Acum vreun an am văzut un concept similar în străinătate, l-am luat și l-am adaptat cum am crezut eu că ar fi mai bine. Am avut-o pe prima cățelușă, Lea, și cumva am văzut pe stradă c lumea încearcă să interacționeze, că ar vrea să o mângâie.”

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Pentru că a simțit că oamenii și-ar dori să interacționeze cu patrupedele, a înființat această grădiniță. A început inițial cu 10 căței rasa Golden Ritriver, iar până acum Norbert și blănoșii au fost vizitați de peste 3.000 de oameni.

Norbert Tubak, proprietar: „Locația este cumva un loc de joacă și de relaxare pentru orice iubitor de câini, gândit pentru cei care și-ar dori un câine și nu îl pot avea acasă din diferite motive, poate n-au timp, n-au spațiu necesar sau nu-i lasă proprietarul, dacă stau în chirie.

Și atunci vii aici și poți să te joci cu ei, să-i „închiriezi” pentru o oră și să te bucuri de prezența lor fără alte obligații.”

Tânărul a adus în locație și câini pe care i-a salvat dintr-o canisă unde erau chinuiți.

Norbert Tubak, proprietar: „El este Oscar, unul intre cățelușii salvați, el până pe la vârsta de 4 luni a fost într-o canisă improvizată, unde împreună cu frățiorul lui Geo, și cu Maia erau bătuți și știm asta pentru că ni s-a spus, mâncau doar coji de pâine și am zis că îi luăm pe toți 3.”

La început erau speriați de oameni, iar când au ajuns aici au făcut chiar și terapie alături de un dresor.

Andra Ionescu, reporter Kanal D, ne aduce mai multe informații:

Citeste si: Miracolul prin care Lidia Buble a fost vindecată de psoriazis, după ce tratamentele medicilor nu au dat niciun efect. „Voi nu le vedeți pentru că le acopeream cu haine. Efectiv am fost vindecată.”- kfetele.ro

Citeste si: Motivul pentru care Nicki Minaj și-a anulat concertul de la Saga Festival: "Trebuie să mă asigur că iau decizii corecte". Superstarul internațional era cap de afiș- radioimpuls.ro

„Simba, Oscar, Lea, Luna și lista poate continua, pentru că în această locație sunt 16 blănoși care abia așteaptă să interacționeze cu fiecare persoană care le trece pragul. o oră de distracție cu aceștia costă 70 de lei pentru adulți și 40 de lei pentru copiii de până în 14 ani.”

, transmite Andra Ionescu, reporter Kanal D.

Copiii sub 5 ani au acces gratuit.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si