Close sidebar
Close sidebar

VIDEO | Gravidă moartă după o injecţie

Trei copii au rămas orfani după ce mama lor, însărcinată cu al patrulea copil, a murit în spital în timp ce aştepta să nască. Tânăra de 34 de ani din Buzău s-a stins brusc după o banală injecție - pe care asistentele i-au făcut-o pentru că se simțea rău. Familia formulează acuzații de malpraxis la adresa cadrelor medicale - care nu ar fi făcut nimic să-i salveze pe mamă și pe pruncul nenăscut. Atenție, sunt detalii care vă pot afecta emoțional!

Andreea Stoica,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

La doar 34 de ani, Mihaela şi-a găsit sfârşitul într-un mod inexplicabil. Tânăra, mamă a 3 copii care o adorau, era însărcinată în 8 luni. Aştepta cu nerăbdare să-şi aducă pe lume pruncul, însă nu a mai apucat, pentru că s-a stins în spital, înainte să-i dea viaţă. Tatăl bebeluşului nenăscut, care lucrează în străinătate, a venit într-un suflet în ţară când a aflat cumplita veste. Îngenuncheat de durere, omul nu poate să îşi explice cum s-a produs această tragedie.

"Am vorbit cu ea și mi-a spus că o doare din ce in ce mai tare, nu mai pot... si i-am zis stai linisteste-te. Cand am incercat sa o mai sun nu mi-a mai raspuns nimeni", a afirmat barbatul.

Citeste si: VIDEO- Gravidă, acuzații de malpraxis la adresa medicului

Citeste si: A murit Christopher Ciccone, fratele Madonnei! Mesajul transmis de vedeta internațională- kanald.ro

Citeste si: Se schimbă data la care vor fi livrate pensiile în luna octombrie! Anunțul care îi vizează pe toți seniorii- wowbiz.ro

Citeste si: O româncă din Italia, vedetă pe OnlyFans, a pus pe jar autoritățile. Schema prin care Mădălina a păcălit statul cu 1,5 milioane de euro- antena3.ro

Mihaela a mers duminică la spital, pentru că se simţea rău. Acolo, medicii şi-au dat seama că avea o complicaţie şi trebuia să nască mai devreme. I-au făcut o injecţie care să o ajute şi au lăsat-o să aştepte în salon. Nimeni nu ştie ce s-a întâmplat cu exactitate apoi. Cert este că după două ore, tânăra a fost găsită în toaletă, în stop-cardio respirator.

Femeia nu a mai putut fi salvată, iar pruncul din pântece nu a apucat să vadă lumina zilei

În zadar au încercat medicii să o resusciteze. Femeia nu a mai putut fi salvată, iar pruncul din pântece nu a apucat să vadă lumina zilei. Cu lacrimi în ochi, rudele acuză doctorii că nu au făcut nimic pentru salvarea tinerei. Mai mult, cred că injecţia care i-a fost administrată i-ar fi provocat moartea.

De cealaltă parte, reprezentanţii Maternității spun că au procedat corect şi că injecția nu are efecte adverse.

Citeste si: VIDEO- Femeie, moartă după consult la spital. Rudele: A murit cu zile

Necropsia va stabili cu exactitate din ce cauză a murit tânăra. În paralel, se face şi o anchetă la Maternitatea din Buzău. Pentru familie, însă, singura alinare va fi să aprindă o lumânare la cimitir. Trei copilaşi nu vor mai avea de acum pe cine să strige mamă.

 

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI