Close sidebar
Close sidebar

VIDEO- Grecia suferă. Astăzi, un pod s-a prăbușit peste muncitori, după ce, mai multe zone din țară ard de mai multe zile

De parcă incendiile nu îi îngenunchează destul, încă un incident îndoliază Grecia. Un pod din vestul țării, la care se efectuau lucrări de construcție, s-a prăbușit peste mai mulți muncitori. Autoritățile caută sub dărâmături persoane rănite, iar la locul incidentului au ajuns 6 ambulanțe. Spitalele din zonă au fost mobilizate pentru a primi pacienți. Până acum, presa elenă a confirmat două decese și 5 răniți.

Elena Tasca,

Un pod din Patras, Grecia, s-a prăbușit peste muncitori

[Sursa foto: Capturi Facebook]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Tragedie după tragedie în Grecia. Dup ce în ultimele zile mai multe zone din țară au fost cuprinse incendii distrugătoare, astăzi, un pod s-a prăbușit peste muncitorii care lucrau la consolidarea acestuia. Din păcate, accidentul s-a soldat cu două decese, iar mai multe persoane au fost rănite.

Clipe de groază în Grecia

Scenele sunt filmate în orașul Patras, din vestul Greciei, unde podul s-a prăbușit peste muncitorii care lucrau la consolidare. Sub mormanul de ciment au rămas blocate mai multe persoane.

Citește și: VIDEO- Orașul stațiune Băile Herculane, în flăcări. Un motel și un restaurant au ars în această dimineață

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

La fața locului au ajuns, in primă fază, 6 ambulanțe și 18 pompieri. Salvatorii au scos pe targă răniții printre bucățile de beton în strigătele disperate ale martorilor.

Citește și: Insula Rhodos, mistuită de incendiile violente. 30 de români au fost evacuați. Pompierii români intervin- HARTA

Din păcate, au existat decese

Inițial, au fost găsiți doar doi muncitori răniți. Ulterior, presa din Grecia anunță două decese, doi dispăruți și cinci răniți.

De asemenea, două persoane sunt date dispărute. Conform sursei citate, la podul respectiv au început să fie efectuate lucrări de reparații începând din 2021, din cauza problemelor la structura acestuia. Două spitale din zonă au fost mobilizate să primească răniţii.

Podul este situat pe autostrada care leagă portul Patras, din peninsula Peloponez, de capitala Atena.

Citește și: "Rechin Mako furios!" Momente de panică, după o luptă directă cu ucigașul din mare- VIDEO

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI