„A fost panică în această dimineața la casa Andreei Tonciu. Sora mai mică a vedetei a făcut o descoperire uluitoară. Tânăra a găsit la poartă un obiect straniu care, la prima vedere, a părut a fi o grenadă. Ce a făcut cu ea știe colega mea, Dana Luțu”, a spus Cristina Dorobanțu.

Dana Luțu, reporter: În jurul orei 23 sora cea mică a Andreei Tonciu a ajuns acasă și a constatat că în dreptul porții există un obiect straniu care împiedica accesul în casă.

Aceasta l-a îndepărtat în necunoștință de cauză, iar la câteva ore distanță a fost efectuat un apel la Serviciul de urgență 112 pentru a anunța că există o grenadă în fața porții. Atunci s-a mobilizat o echipă de giniști. În acest moment strada unde locuiește familia Andreei Tonciu are accesul restricționat, iar copiii dintr-un corp din școala din apropiere au fost evacuați pentru securitate. Cu mai multe detalii vine tatăl Andreei Tonciu, domnul Răzvan, cel care ne povestește exact ce s-a întâmplat.

Citește și: Doi elevi de 14 și 15 ani, "eroi" în timpul atentatului din Moscova. Au salvat sute de persoane din ploaia de gloanțe

Ce spune tatăl Andreei Tonciu

„Momentan trebuie să vină poliția să își facă datoria. Am constatat că sunt două mașini suspecte care au stat cel puțin jumătate de oră la mine în fața casei.

Tot ce s-a întâmplat este un real pericol pentru viața familiei mele. Nu știu cine a putut să facă așa ceva, că nu am făcut rău nimănui, nu am datorii, nu am supărat pe nimeni, niciodată”.

Dana Luțu, reporter: A fost într-adevăr o grenadă...

„Într-adevăr! A fost o grenadă reală, dar era inofensivă, deci asta a fost bine. Dacă era ofensivă, va dați seama, fiica mea nu mai era”, a spus tatăl Andreei Tonciu.

Dana Luțu, reporter: Înțeleg că fata cea mică este în stare de șoc și se gândește ce s-ar fi putut întâmpla...

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

„Da! Prima oară n-a fost în stare de șoc, a zis că e o glumă. Nu știu dacă știți... la magazin se găsesc grenade de copii și a spus că este din aceea. Acum îi e frică, tremură toată săraca„.

Dana Luțu, reporter: Ați văzut împreună cu noi imagini... ați văzut acea mașină care a staționat foarte mult. Ce s-ar fi putut întâmpla de s-a ajuns aici? Iată, strada închisă, în apropiere de școală..

„Nu știu! V-am spus, nu știu care este cauza și cine a pus-o... Dacă a făcut cineva gluma asta... aceasta nu e o glumă. Vă dați seama, dacă se întâmpla ceva și era grenada funcțională... avem și școală în apropiere. Noi în jurul orei șase am plecat de acasă... șase și jumătate.. Veneau părinții cu cei mici la școală, vă dați ce se întâmpla dacă exploda acolo? Vă dați seama câte decese erau”, a răspuns tatăl Andreei Tonciu.

Dana Luțu, reporter: La ce oră ați constatat pe camere că a ajuns mașina despre care spuneați că e suspectă și că a staționat foarte mult?

„În jurul orei 9:30 și a stat până aproape de 10. A stat cu luminile aprinse, a coborât cineva din ea... iar a urcat... iar a coborât. Bănuiesc că acesta este principalul suspect. Acum să vedem... constatăm cu poliția”.

Citește și: Povestea bebelușului salvat din burta mamei ucisă în bombardamentul din Gaza

Citeste si: Miracolul prin care Lidia Buble a fost vindecată de psoriazis, după ce tratamentele medicilor nu au dat niciun efect. „Voi nu le vedeți pentru că le acopeream cu haine. Efectiv am fost vindecată.”- kfetele.ro

Citeste si: Motivul pentru care Nicki Minaj și-a anulat concertul de la Saga Festival: "Trebuie să mă asigur că iau decizii corecte". Superstarul internațional era cap de afiș- radioimpuls.ro

Dana Luțu, reporter: Încă nu au concluzionat nimic polițiștii momentan

„Au concluzionat doar că acea grenadă era reală, dar nu ofensivă”.

Dana Luțu, reporter: Iată că accesul poliției este restricționat în continuare.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si