Petre Nechita, reporter Kanal D

Este posibil să existe miercuri şi o întrunire a Comitetului Naţional pentru Situaţii de Urgenţă, au precizat sursele citate. Detaliile sunt în discuţie, nefiind exclusă o prelungire cu 30 de zile a stării de alertă. 

Actualta stare de alertă expiră pe data de 17 iulie.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Citeste si: Absolvenții pot primi indemnizație de șomaj timp de 6 luni. Criterii și acte necesare

Preşedintele Klaus Iohannis va susţine o declaraţie de presă marţi, de la 14.00 la Palatul Cotroceni, în care sunt aştepte anunţuri despre noi măsuri privind prevenirea răspândirii COVID-19.

La dezbaterea moţiunii simple a plenului Camerei Deputaţilor din 7 iulie, Ion Ştefan a afirmat că, de când a preluat Ministerul Dezvoltării social-democraţii sunt „scoşi din minţi” că nu mai pot fura. El a adăugat că, de când este la conducerea instituţiei s-a asigurat ca investiţiile de modernizare a României să fie realizate corect, inclusiv în perioada stării de urgenţă.

Citeste si: Raed Arafat, amenințat cu moartea pe Facebook: „O să fiu EU acela care o sa va ingroape”

În replică, deputatul PSD Simona Bucura-Oprescu i-a transmis lui Ion Ştefan, la dezbaterile din plenul de marţi al Camerei Deputaţilor, că i s-ar potrivi şi porecla „ministru închipuit”, pe lângă cea de „Grindă”, deoarece este o doar o întruchipare a poveştii „Hainele cele noi ale împăratului”.

Până acum, au fost adoptate cinci moţiuni simple împotriva miniştrilor Florin Cîţu, Adrian Oros, Monica Anisie, Marcel Vela şi Violeta Alexandru. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si