Mergem acum la Brașov, acolo unde guvernul a ales, astăzi, să țină ședința. De ce executivul se află în orașul de la poalele Tâmpei, știe colegul meu, Adrian Jătăreanu, a transmis Cristina Dorobanțu. 

Guvernul, ședință la Brașov

La începutul ședinței de Guvern, premierul Marcel Ciolacu a anunțat că a ales Brașovul din respect pentru județ, pentru că este unul dintre cele mai dezvoltate din țară și este județul cu cea mai mare creștere economică din țară.

Este prima oară când o ședință de Guvern se ține în altă parte decât la Palatul Victoria, adică aici la Casa Armatei din Brașov. Premierul Marcel Ciolacu împreună cu o parte dintre miniștri au venit cu avionul de la București.

Au aterizat pe aeroportul din Brașov, apoi au fost aduși la Casa Armatei cu câteva microbuze. Această ședință are loc la Brașov și dintr-un alt motiv important. Pe ordinea de zi se află un proiect legat de viitoarea autostradă Brașov- Ploiești.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Citește și: Haos la Guvern! Angajații din subordinea premierului Ciolacu au declanșat un protest spontan. "Vă dau o veste tristă, dacă e vară eu fac la munte, dacă e iarnă fac la mare”

Vorbim despre aprobarea indicatorilor tehnico-economici, pentru o porțiune de cinci kilometri din această autostradă. Vorbim despre o porțiune dintre localitățile Codlea și Cristian, care ar costa în jur de patru, poate chiar cinci miliarde de euro.

Guvernul nu are bani pentru acest proiect și vrea să apeleze la o companie pentru un parteneriat public privat. Abia apoi acea firmă își va recupera banii din taxa pe care o va impune șoferilor care vor circula pe această autostradă.

Sunt și alte proiecte importante pe ordinea de zi și vă vom ține la curent cu ce se decide aici.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si