Tu ce faci când tricoul preferat se scămoșează sau se rupe într-un colț? Dacă ești ca 65% dintre români, o să-l porți prin casă. Dar de ce facem asta?

Citește și: VIDEO- Românii preferă să locuiască cu chirie. Motivul: rata bancară prea mare

Andreea Chirilă, stilist vestimentar: „Într-adevăr, așa se întâmplă și din experiența cu clientele am observat că acest lucru apare pentru că ne interesează mai mult părerea societății despre noi decât ceea ce se întâmplă în interiorul casei noastre.

Avem tendința de a nu acorda atenție, de a nu pune valoare, de a nu investi în haine de casă pentru că nu ne vede nimeni.”

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

Dar hainele în care nu ne vede nimeni nu trebuie să fie Cenușăresele garderobei. Iată ce piese esențiale ar trebui să ai.

În primul rând, ar trebui să avem un set de haine pentru noapte, haine de dormit, clasicele pijamale. Cum ai ales acolo modelul? Exact. Avem modelul acesta, un model clasic care imită cămașa bărbătească.”

Truc: unele pijamale se pot purta și afară

Uite și un truc rapid: unele piese de pijama se pot purta și afară: pijamaua masculină din satin, cu pantaloni largi o opțiune încă în trend și merge de minune cu sandale sau pantofi cu toc.

„Am ales o variantă pufoasă, o variantă în care confortul termic este ceva mai ridicat dacă suntem friguroasă. De asemenea, este foarte confortabil, este moale. Partea bună este că cel puțin modelul acesta nu este din poliester, este așa cum găsim în magazine.

Apoi am mai ales un set din 3 piese, cu halat, un top și pantaloni. Poate că vrem să nu punem ceva pe deasupra, și halatele de casă sunt o idee foarte bună și foarte feminină.”

E important să rămânem cu ceva: cine suntem când nu ne vede nimeni contează. Pentru starea noastră de bine, și pentru încrederea în noi. Iar hainele contribuie la asta. Ne vedem și vinerea viitoare!


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si