„În această săptămână luna este în creștere, iar energia ei ne ajută să ne atingem obiectivele. Vibrația cifrei 2 ne îndeamnă să ne bucurăm de cei dragi și să facem lucruri pentru sufletul nostru. Începe Horoscopul, cu Andreea Dincă”, a transmis Cristina Dorobanțu.

Horoscopul Săptămânii

„Începem săptămâna cu luna în creștere. Această energie va ajuta sa va deschideți noilor începuturi și să vă atingeți obiectivele.

Mercur, planeta comunicării și-a început tranzitul în Berbec. Puteți să luați decizii mult mai repede, gândirea să fie mult mai alertă și să aveți energie. Venus, planeta iubirii își începe în această săptămână tranzitul în Pești. Aveți timp pentru a fi tandri, romantici și pentru a fi creativi. Poate chiar să descoperiți ca aveți anumite talente pe care să le folosiți pentru îmbunătățirea relațiilor sau a pentru a monetiza.
Berbec: Adorați provocările în această săptămână, spuneți totul direct, iar pentru aceste lucruri sunteți apreciați pentru sinceritatea voastră. La locul de muncă există posibilitatea noi oportunități. Nu vă fie teamă sa le îmbrățișați, nu va fie teama sa spuneți da tuturor proiectelor care apar.

Citește și: Horoscopul zilei de 12 martie 2024: Zodiile care își găsesc liniștea și întorc totul în favoarea lor

Taur: Iubirea vine din locuri neașteptate, iubirea vine sub multe forme, va dați voie sa va bucurați de lucruri simple, iar acestea sunt activate mai ales în fata prietenilor.

Poate chiar sa găsiți iubirea în rândul prietenilor, veți găsi, de asemenea și sprijin și acceptare.

Gemeni: Această săptămână va ajută sa acționați, planurile voastre își fac acum loc. Inițiativa, încrederea, determinarea vă ajută foarte tare, astfel nimic nu stă în calea voastră, nimic nu stă în calea succesului.
Rac: Zona profesională e activată de planeta Mercur. Aveți multe interviuri, multe discuții, multe negocieri. Toate ies in favoarea voastră, dar pentru ca sunteți determinați și foarte muncitori.

Va gândiți sa va onorați, sa va recompensați cu ceva daruri, cu ceva mici plăceri.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Leu: În această săptămână ies la suprafață tot felul de secrete, poate chiar iubiri interzise, plăceri nevinovate. Este cel mai bine pentru voi sa aveți grija în cine aveți încredere pentru ca din gluma puteți sa ajungeți in suferință. Din punct de vedere financiar aveți succes.

Fecioară: În această săptămână întâlniți dragostea daca sunteți singuri, iar daca sunteți într-o relație va dați voie sa va îmbunătățiți acea relație, să petreceți mai mult timp cu partenerul sau partenera. Rețeta succesului nu ați găsit-o, dar ați găsit rețeta echilibrului.
Balanță: Discuții serioase și importante în viața de cuplu. Aveți curaj să vă spuneți opiniile și ceea ce va apasă. La locul de munca sunteți remunerați, apar vești bune legate de bani, apar vești bune legate de proiecte care să vă aducă mai multa creștere, confort, dar si liniște financiara.

Scorpion: Zilele acestea sunteți mult mai deschișii sa aveți grija de voi, de sufletul vostru, sa va puneți pe primul loc.

Este o săptămână importantă din punct de vedere profesional, unde rezultatele muncii voastre ies la suprafață și vă bucurați împreună cu ceilalți.

Săgetător: Vă ocupați de treburi casnice, de gospodărie și vă ocupați să faceți o reuniune cu membrii familiei, cu frații, surorile, părinții. Această reuniune va ocupa mult timp, dar va bucura sufletul. Sunt ceva cheltuieli pe care le faceți pentru a-i bucura pe cei dragi. In dragoste sunt satisfacții multe.

Capricorn: O săptămână bună pentru negocieri, contracte importante, dar si pentru a face schimb de informații. Învățați să vă deschideți sufletul pentru a primi informațiile necesare, pentru a evolua. Pe zona financiară sunteți satisfăcuți, iar pe zona personală mai aveți de purtat anumite discuții si de încheiat anumite capitole. Vărsător: Zilele următoare sunt benefice pentru voi pe sectorul financiar. Vin bani, vin oportunități sa creșteți, sa vă dezvoltați și să vă arătați valoarea, competențele și talentele. Este o săptămână încărcată, dar cu o energie benefica si valoroasa.

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Pești: Gânduri peste gânduri, multe idei, toate direcționate pe sectorul financiar. Vreți sa faceți multe, dar riscați sa pierdeți energia în multe direcții. Cel mai important este sa învățați sa priorități. Oricum, va simțiți protejați și apreciați atât de Dumnezeu, cât și de cei apropiați.
Vibrația săptămânii este cifra 2. Această energie va îndeamnă să îmbrățișați feminitatea, să faceți lucruri pentru cei dragi, dar și pentru sufletul vostru, să dansați, să cântați, să vă bucurați de soare, de viață, de lucrurile simple”, a transmis Andreea Dincă, astrolog.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si