„Dacă v-ați propus să mergeți la mare cu copiii, aflați că pe întreg litoralul românesc sunt peste 100 de unități de cazare dotate cu piscine și locuri de joacă. Multe dintre ele au și activități interactive, cu animatori pregătiți pentru toate vârstele. Vorbim despre un concept kids friendly, care le permite adulților să se bucure din plin de concediu”, a spus Silvia Ioniță.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Citește și: VIDEO „Litoralul pentru toți” a început! Ce prețuri sunt?

Ce prețuri sunt

Prețul unui astfel de hotel, din Mamaia, este de 86 pe noapte, pentru o persoană, iar pentru copiii cu vârste sub 7 ani este gratuit.

Citește și: VIDEO Gașca Zurli, pregătiri pentru Ziua Copilului! Mirela Retegan are foarte mari emoții înainte de acest spectacol

De partea cealalată, în cadrul unui resort de patru stele, dotat printre altele cu cinema și teatru de vară, prețul pe care trebuie să îl plătească o persoană pentru o noapte de cazare este de 620 de lei de persoană.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si