Close sidebar
Close sidebar

Video! I-au prins pe criminalii taximetristului din Lugoj, iar momentul executiei este surprins pe camerele de supraveghere

Adolescentii care l-au ucis cu sange rece pe taximetristul din Lugoj au fost prinsi, dupa o alerta de proportii declansata in urma apelului unui barbat care a gasit cadavrul aflat in putrefactie intr-o padure.

L. S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Taximetristul avea 77 de ani si locuia singur in Lugoj, motiv pentru care nu i-a anuntat nimeni disparitia, desi crima s-a produs in noaptea de 12 spre 13 iunie. Aceea a fost noapte ain care barbatul s-a dus sa preia o comanda in satul Darova, unde l-au asteptat cei care aveau sa il omoare, doi adolescenti de 15, respectiv 17 ani.

Cei doi tineri s-au urcat in masina cu scopul prestabilit de a-l jefui pe taximetrist, iar adolescentul de 17 ani l-a injunghiat pe barbat din spate, in gat si in zona fetei. Tot el s-a urcat apoi l-a volan si a demarat in tromba spre padurea unde aveau sa il abandoneze pe taximetrist, langa localitatea Sinersig. Acolo l-au scos din masina, l-au abandonat si au fugit din nou cu masina. Au gasit 200 de lei si telefonul mobil al barbatului, au furat bunurile si s-au plimbat cu masina pana cand au ramas fara benzina, apoi au abandonat si taximetrul, langa Parcul Copiilor din Timisoara, unde a si fost gasit noaptea trecuta.

Citeste si: Pensia infimă pe care o primește Ilie Năstase, după recalculare! Fostul tenismen este șocat: „Nu am primit nimic în plus, nici măcar un leu”- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO. Momentul incredibil în care o polițistă sare din autospecială, pe fereastra mașinii unui șofer căruia i se făcuse rău la volan- antena3.ro

Cei doi adolescenti au fost dusi la audieri si sunt cercetati pentru omor deosebit de grav. Urmeaza sa se afle care a fost mobilul crimei odioase.

Primarul din Darova, Sorin Tilihoi a anuntat astazi pe o retea de socializare ca momentul in care taximetristul a fost omorat este surprins pe camere de supraveghere.

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI