„Vecinii l-au filmat pe individ când o agresa pe fosta soție, fără să îi pese că de față erau și cele două fiice. Din păcate, cei care au văzut scenele violente pe geam nu au intervenit sau sunat la Poliție, ci doar au filmat bătaia cruntă. Vă avertizez, urmează imagini și informații cu un puternic impact emoțional”, a transmis Christian Sabbagh, prezentatorul Știrilor Kanal D.

Noi detalii în cazul crimei de la Galați

„M-am certat cu ea! Nu am mai suportat”
Sunt strigătele de disperare ale femeii care a sfârșit ucisă, în a treia zi de Crăciun, de fostul soț. În trecut, individul și-ar fi agresat partenera de mai multe ori. A fost filmat de vecini atunci când o lovea cu bestialitate, fără să îi pese că de față erau și fiicele minore. Nimeni nu a îndrăznit să intervină sau să sune la 112. Furia bărbatului a fost potolită de una dintre copile, care s-a pus scut în fața mamei.
Femeia n-ar mai fi suportat bătăile și l-a părăsit pe individ. Bărbatul ar fi picat atunci în depresie și nu de puține ori a fost surprins plângând în fața blocului. De sărbători, cu gândul că s-ar putea împăca cu fosta soție, a invitat-o la el. Ba chiar le-a spus și vecinilor că urmează să-și reîntregească familia.


„L-am văzut plângând în fața blocului acum două luni de zile. Ce am înțeles de la el acum 4 zile: vecine, gata, îmi aduc soția acasă, mă împac”, a mărturisit un vecin.

Citește și: VIDEO- O nouă crimă cu sânge rece șochează România. Un adolescent de 17 ani și-ar fi ucis bunica pentru bani

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Numai că împăcarea promisă s-a încheiat cu moarte de om. Între cei doi foști soți s-ar fi iscat un scandal monstru, iar individul a lovit-o pe femeie până când a rămas fără suflare. A sunat apoi la numărul de urgență și a mărturisit totul, iar polițiștii au reușit să pună mâna pe el.
De neînțeles este faptul că nimeni nu a alertat autoritățile cu privire la violența care avea loc în familia celor doi. Pe numele individului nu există nicio sesizare sau plângere penală, deși oamenii de la bloc au surprins cu telefonul mobil brutalitatea de care era capabil. În loc să sune la Poliție și să reclame incidentele violente, scandalurile au rămas un banal subiect de bârfă între vecini.
„Sunt două motive simple. Fuga de responsabilitate, neasumarea. Iar al doilea, în calitate de martori, nu ne dorim să fim chemați la autorități, să dăm declarații, de frica celor implicați în conflict. Privitorii se așează în cerc, își scot telefoanele și dau pe înregistrare. Niciunul nu intervine. De ce? Am ajuns în situația în care ne hrănim cu pâine și circ”, a explicat Dana Onișor, psiholog.
Bărbatul a fost arestat preventiv pentru următoarele 30 de zile și riscă să stea în spatele gratiilor până la 25 de ani de închisoare, sub acuzația de omor calificat.

Dacă sunteți victima violenței domestice, apelați gratuit linia verde 0800.00.333.

Citeste si: Veste excelentă pentru femeile din țara noastră! Cine poate ieși mai rapid la pensie- kfetele.ro

Citeste si: Fiica Ralucăi Moianu nu a ascultat! Ce i-a interzis fosta prezentatoare TV tinerei de 19 ani- radioimpuls.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro: