Tânărul de 23 de ani a fost spulberat pe șosea de o mașină în noaptea de Revelion, când aprindea artificii. Șoferul nu a schițat niciun gest de frânare, spun martorii, și a fugit după ce a împrăștiat moarte. Atenție. Sunt imagini care vă pot afecta emoțional.

Momentul în care George este pur și simplu spulberat în timp ce aprinde niște artificii a fost filmat.

Scenele se derulează în fața unui bar din Liteni, județul Suceava, iar în imagini se obversă cum mașina albă trece în viteză pe șosea și îl izbește în plin pe tânărul de 23 de ani. Șoferul nu ar fi avut nicio intenție de a frâna ca să-l evite- spun martorii- și a fugit mâncând pământul după accident... George a fost aruncat aproximativ 30 de metri pe șosea și nu a avut nicio șansă. Scenele în care doctorii fac imposibilul să îl salveze sunt cutremurătoare.

Citeste si: VIDEO| Vremea frumoasă i-a scos pe români din casă! Imagini unice cu Ilinca Vandici și fiul său, Zian, la patinoar

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Mama Luizei Melencu, în pragul sinuciderii! A fost la un pas să recurgă la un gest extrem- wowbiz.ro

Citeste si: Ce au făcut criminalii care au îngrozit România de Sărbători! Dincă a refuzat să își vadă soția și de această dată! Ce a făcut însă Magdalena Șerban la Tîrgșor după ce a fost condamnată pe viață EXCLUSIV

Polițiștii care au ajuns acolo au încercat să afle de la martori cât mai multe detalii despre mașina care l-a ucis pe tânăr. Însă unii i-au luat peste picior în loc să-i ajute.

În urma tânărului mort fulgerător a rămas multă durere. Era o fire sportivă și visa la o carieră de succes în ringul de box, spun prietenii, care-și iau rămas bun cu mesaje tulburătoare.

Polițiștii au luat imagini de pe camerele de supraveghere- au identificat mașina care a provocat accidentul și au dat-o în urmărire. Șoferul a fost prins și arestat preventiv.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si