Imagini emoționante au fost surprinse în fața Spitalului Orășenesc din Buhuși, județul Bacău. Un bătrân și-a așteptat soția să fie externată din unitatea medicală, apoi au plecat amândoi spre casă, potrivit Antena 3 CNN.

Mai mulți internauți au comentat la videoclipul cu cei doi bătrâni

Videoclipul emoționant face acum înconjurul internetului. Bătrânul şi-a așteptat soția în fața spitalului, unde aceasta a fost internată. După câteva momente, vârstnica a ieșit cu o plasă, în timp ce bărbatul căra alte două sacoșe.

Citește și: Disperarea unor familii de români! Trei românce din Italia au dispărut fără urmă, iar rudele nu mai știu nimic de ele

Bătrânul a luat-o de mână, pentru că ea abia putea să se deplaseze, apoi au ieșit pe poarta spitalului. Scenele au fost surprinse de o trecătoare și postate pe reţelele de socializare, acolo unde au devenit virale și au strâns numeroase comentarii.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”- wowbiz.ro

Gestul emoționant al pensionarului a fost felicitat de mulți oameni din mediul online: "Imagini cât o mie de cuvinte!", "Dragostea mereu învinge”, au scris internauţii. Altcineva a mai scris că: "Foarte rar mai vezi astfel de gesturi în zilele noastre”.

Bătrân în lacrimi, după ce și-a vândut mașina

Luna aceasta, în mediul online a apărut un alt videoclip emoționant, cu un bătrân din Brașov, care a izbucnit în momentul în care și-a vândut Dacia cu care s-a plimbat timp de 34 de ani.

Scena, care a fost publicată pe TikTok a fost suprinsă chiar de noul proprietar al mașinii.

Mișcat de durerea bătrânului, noul proprietar a ieșit din mașină și l-a îmbrățișat, spunându-i să se ducă acasă.

Un bătrân din Brașov, care a izbucnit în momentul în care și-a vândut Dacia cu care s-a plimbat timp de 34 de ani.

Un bătrân din Brașov, care a izbucnit în momentul în care și-a vândut Dacia cu care s-a plimbat timp de 34 de ani.

[Sursa foto: Colaj Norocel Alexe -Tik Tok & Gheorghiță Alexe - Facebook]

"Uite-l, săracul... Prietene, îmi pare atât de rău pentru tine, aș vrea să te îmbrățișez. Du-te acasă", a spus cumpărătorul mașinii în înregistrare. Motivul pentru care a decis să își vândă vechea Dacie nu este cunoscut, dar cel mai probabil bătrânul a avut nevoie de bani și a fost nevoit să renunțe la ea. Comentariile internauților sugerează că bărbatul în cauză este din Brașov. Câteva dintre comentarii au fost: "Câte amintiri are în acea mașină.. jumătate din viața lui a vândut-o într-o secundă", "Nu mulți înțeleg. Unii o să zică că e o bucată de "tablă". Dar atâția ani ai pus suflet, și după atâția ani, ai multe amintiri", "Cea mai întreținută Dacie din Brașov. Îl știu pe domnul, în fiecare zi ștergea și curăța la mașină. Avea grija de ea ca de icoană!". 

Citește și: Povestea emoționantă de viață a unui român ajuns în Italia: "Părinții mei au vrut să rupă legătura cu România, cu viața din țară"

Citeste si: VIDEO Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean nu mai formează un cuplu! Mesajul pe care artistul l-a lăsat pe rețelele de socializare. „Acesta este ultimul meu răspuns în legătură cu fosta mea relație.”- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul Melissei, fiica lui Alin Oprea, pentru tatăl ei. Larisa Oprea abia acum l-a făcut public printre lacrimi: "Dacă o data în viața ta spuneai adevărul..."- radioimpuls.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

”Domnul Vasile a fost chiar bucuros să afle că mașina sa ajunge într-o colecție, alături de alte 14 bijuterii marca Dacia. I-am și spus că-i las o dublură a cheii pentru a merge când vrea cu mașina. S-a legat o prietenie frumoasă între noi și avem de gând să pornim câteva proiecte împreună. La anul vom face turul României cu Dacii, iar domnul Vasile o va conduce pe Steluța sa”, a promis Gheorghiță Alexe.

După această achiziție, Gheorghiţă Alexe a ajuns să dețină 15 autoturisme Dacia, din toată gama, între care şi un model produs pentru export în Columbia. Au fost doar 500 de bucăţi fabricate în anii ’80 pentru a deveni taximetre în capitala Bogota, însă nu au mai apucat să ajungă peste ocean, fiind refuzate la export. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si