Bătaie ca în filme, într-un restaurant din Ploiești! Un bărbat a fost bătut și tăiat cu toporul în văzul celorlalți clienți. Agresiunea s-a produs la data de 2 iunie, în jurul orei 23:30. 

Oamenii legii au fost sesizați de un bărbat cu privire la faptul că ar fi fost lovit cu un obiect tăietor-înțepător de către o persoană cunoscută.

Citește și: Peste 40 de persoane, suspectate că au obţinut, indemnizaţii pentru sprijinirea angajaţilor în contextul pandemiei de COVID-19

Cum s-a întâmplat totul?

Polițiștii care s-au deplasat la fața locului au constatat că bărbatul în cauză, în timp ce se afla în incinta unei terase a unui restaurant din Ploiești, la un moment dat ar fi fost invitat în afara acesteia de către alți doi bărbați.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Apoi, unul dintre aceștia l-ar fi lovit cu un obiect tăietor-înțepător în zona piciorului stând, provocându-i leziuni, potrivit autorităților.

La locul incidentului a fost solicitat un echipaj al Serviciului de Ambulanță Prahova, care a transportat victima, un bărbat în vârstă de 41 de ani, din comuna Bucov, la spital, pentru acordarea îngrijirilor medicale de specialitate.

Oamenii legii au efectuat verificări și au identificat persoana bănuită de săvârșirea faptei ca fiind un bărbat de 43 de ani din municipiul Ploiești.

Față de acesta a fost luată măsura sancționării contravenționale cu amendă în valoare de 500 de lei.

Citește și: Un adolescent a fost rănit cu un pistol de tip airsoft de un băiat de 15 ani

Cercetările sunt continuate în cadrul unui dosar penal deschis sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovirea sau alte violențe și portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase.

Un adolescent a fost rănit cu un pistol de tip airsoft de un băiat de 15 ani

Un adolescent 18 ani  a fost rănit cu un pistol de tip airsoft, de un băiat de 15 ani, pe o stradă din Craiova, în urma unui conflict spontan. Polițiștii fac cercetări în acest caz.

Citeste si: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Citește și:  Împușcat după ce a vrut să fure pistolul

Inspectoratul de Poliție Județean Dolj a anunțat că polițiștii Secției 3 Poliție Craiova au fost sesizați, în noaptea de marți spre miercuri, cu privire la faptul că o persoană ar fi fost agresată fizic, pe strada Felix Aderca.

Ce au anunțat autoritățile în acest caz

„Polițiștii deplasați la fața locului au găsit un tânăr de 18 ani, din Craiova, care le-a declarat că în jurul orei 01.30, în urma unui conflict spontan, ar fi fost agresat de un minor de 15 ani, care ar fi folosit un pistol tip airsoft provocându-i leziuni la nivelul feței şi al corpului. 

Totodată, tânărul a mai declarat că i-a fost lovit şi haionul autoturismului” a transmis IPJ Dolj.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si