Close sidebar
Close sidebar

VIDEO - Imagini cu un urs relaxându-se într-un jacuzzi. Animalul sălbatic se răcorea într-o zi călduroasă: „Am început să țip!”

Un urs a ajuns într-un jacuzzi, într-o zi de foc, în California. Imaginile cu animalul sălbatic au stârnit amuzamentul oamenilor din mediul online atunci când au văzut cât de relaxat era aceasta.

Estera Maria,

Imagini incredibile cu un urs relaxându-se într-un jacuzzi. Animalul sălbatic se răcorea într-o zi călduroasă: „Am început să țip!”


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Poliția din Burbank, California de Sud, a răspuns unei urgențe, iar când agenții au ajuns la fața locului, au găsit un urs relaxându-se în jacuzzi-ul cuiva, într-o zi călduroasă.

Imaginile incredibile publicate de autoritățile din California de Sud îl arată pe urs lenevind și răcorindu-se în piscină.

Ursul a fost găsit relaxându-se în jacuzzi

Departamentul de ofițeri a informat că, după ce a fost văzut de autorități, animalul sălbatic s-a cățărat și s-a îndreptat către un copac din apropiere.

Citește și: Lupul care a devenit celebru pentru parcurgerea a 1.900 de km în timpul migrației în Europa, a fost ucis. A fost împușcat de un copil de nouă ani, în Ungaria

Imagini incredibile cu un urs relaxându-se într-un jacuzzi. Animalul sălbatic se răcorea într-o zi călduroasă: „Am început să țip!”

Citeste si: Cod galben de PLOI torențiale, descărcări electrice și GRINDINĂ! Care sunt județele afectate?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Prezența sa a fost raportată într-un cartier rezidențial, la aproximativ 16 kilometri nord de Los Angeles, după munții Verdugo.

Autoritățile au alertat că proprietarii de case ar trebui să evite orice fel de confruntare cu urșii și să elimine din jur tot ce i-ar putea atrage, precum gunoiul și mâncarea.

Urs, lovit în nas de o femeie

Într-un caz relativ similar, în care oamenii se confruntă cu urșii chiar pe proprietățile lor, o femeie de 64 de ani din Maine a atras atenția presei locale, după ce a lovit un urs

în nas pentru că i-a urmărit câinele prin grădină.

„Era cu un picior mai înalt decât mine și venea spre mine. Am început să țip!”, a declarat Lynn Kelly presei locale.

„A trebuit să mă lupt cu el... nu voiam să fug de el. Știu că aceste creaturi sunt rapide și te pot prinde ușor”, a adăugat femeia, potrivit metro.co.uk

Citeste si: Veste excelentă pentru femeile din țara noastră! Cine poate ieși mai rapid la pensie- kfetele.ro

Citeste si: Momentul tragic în care o tânără influenceriță de 24 de ani și-a pierdut viața sub privirile îngrozite ale prietenei sale- radioimpuls.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Într-o altă întâmplare asemănătoare, Altha Williams, o femeie de 90 de ani din Sevierville, Tennessee, s-a luptat cu un urs negru cu un scaun de grădină.

Citește și: VIDEO- Controversa ursului chinezesc. Unele persoane cred că animalul ar fi, de fapt, un om costumat

Temperaturile de foc au creat haos în California

La începutul lunii iulie, temperaturile din Valea Morții din California, cel mai fierbinte loc de pe pământ, s-au apropiat de cea mai ridicată temperatură înregistrată în ultimii 90 de ani.

Pompierii au fost nevoiți să se lupte cu incendiile care au izbucnit și care au forțat evacuarea oamenilor din aproximativ 1.000 de case.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI