„Scene halucinante au fost filmate într-un cartier din Brașov. Liniștea locatarilor a fost zdruncinată în plină zi de gestul inexplicabil al unei femei, care a început să arunce mai multe lucruri din casă, din apartamentul aflat la etajul șapte”, a transmis Christian Sabbagh.

Imaginile surprinse de martori vin dintr-un cartier rezidențial din Brașov. Liniștea locatarilor a fost întreruptă brusc de țipetele unei femei, care a început să arunce diverse lucruri pe geam. Pe lângă haine și genți, pe stradă și pe spațiul verde au aterizat și obiecte dure, dovadă stă zgomotul de geam

spart. În timp ce unii trecători au început să adune din lucruri, alții au privit spectacolul. În urma mai multor apeluri la 112, la fața locului s-au deplasat două autospeciale ale poliției și o ambulanță. Femeia a fost imobilizată și dusă la secție.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Citește și: Pompierii din Constanța le-au dat o nouă șansă la viață unor pui de pisică. Salvatorii au scos felinele din țevile unui bloc, unde erau captive: „Orice viață contează!”


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si